Osman sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2024 12:12

Samsung mu? Dyson mu? Derken Samsung Bespoke Şarjlı Dikey Süpürge satın aldım.
Laminant üzerinde süpürme yaparken aktif çift fırçalı başlıkla süpürme yaparken kırıldı.
Şimdi arayacağız bizlere kullanıcı hatası olduğunu söyleyecekler kesin.
Bir başlık bu kadar kalitesiz olmaması lazım.
Ürünün hatalı üretim olduğunu düşünüyorum.
Hiç ümidim olmasa da, Samsung yetkililerinden müşteri memnuniyeti adına olumlu bir dönüş ve bizden ücret talep edilmeden mağduriyetimizin çözümünü rica ediyorum.

30 Aralık 2024 10:06 (Şikayetten 21 saat sonra)

02 Ocak 09:17

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

27 Ocak 19:00

Ne oldu iletişim bilgilerimizi sunduk neden dönüş yapılmadı

19 Şubat 13:46

Samsung bespoke jet süpürge pişmanlıktır.   Ben D*** almaya giderken arkadaş bana bu süpürgeyi aldırdı ne yazık ki. Şimdi zararımı karşılamasını istiyorum arkadaştan.

19 Şubat 13:49

Servise gittim tabi beklediğim gibi direk garanti dışı olduğu söylendi bana. Ha bir de çekim gücü çok iyi imiş biz bunu bilmiyorduk iyi ki söylediniz dedim. İlgi alaka bu kadar. Ben mağduriyetimi anlatıyorum sayın yetkili bana hikaye anlatıyor.

Aydın

Bizim de başlık kırıldı. 3450 TL fiyat çıkardılar. Piyasadan uyumlu başlık buldunuz mu yoksa farklı bir ürün mü aldınız?

Siz bulabildiniz başlığı piyasada

Osman

Arıyoruz ama ne yazık ki yok bulamadım. Ama bir başlık bu kadar kolay kırılırmı. İnanın laminantta süpürme yaparken koltuğun ayağına dokundu ve ikiye ayrıldı. Diğer başlığı yere sürmeye korkuyorum şimdi kırılacak diye.

Ayşe
07 Mayıs 11:46