Şeref sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 75 İnç TV Depremde Yerinden Çıkan Ayak Ve Saçma Servis Hizmeti!

23 Nisan 2023 03:33

Öncelikle bende başka X bir markanın teknik servisi olarak yıllarca görev yapmış olmama rağmen Samsung'dan beğeni ile aldığım 75 inç TV'nin servis ve satış sonrası hizmetinin bu kadar kötü olduğunu düşünmemiştim. Hatay'da ikamet etmeden dolayı yakın zamanda deprem felaketinden dolayı Samsung marka 75 inç TV'im düşerek paneli kırıldı. Servis kurulum esnasında 'bu ayaklar bu TV'yi taşır mı en ufak bir sarsıntı da düşecek gibi duruyor' dediğimde 'abi buna hiçbir şey olmaz' deyip TV'yi kurdular. Depremin ilk zamanları servisi arayıp kayıt oluşturmak istediğimde bölgede şu an faal servisimiz yok denildi sadece kayıt alındı. Depremde zarar gören ürünlerle ilgili Samsung tarafından bir çalışma yapılacak ve sizi bilgilendireceğiz denildi. Bende bir indirim veya değişim olarak algıladığımdan tamam dedim. Normalde Türkiye'nin herhangi bir yerinde faal bir servise kargo ile almak zorundaydı ve aslında yapılmayan bir çalışma için aylarca bekletildim. Yakın zamanda aradığımda servis evime dahi gelmeden ürün fotoğraflarını benden isteyip bana 15.000 TL fiyat verip panel ve arka kapak değişmesi gerekiyor dedi. Ürünü incelemediler bile. Birincisi ürünün kullanıcı hatası bir sıkıntısı yok ve ürünün gövdeden çıkan ayakları incelendiğinde ayaklarda bulunan ince bir kızak var ve bu kızağı gövde içindeki metal üzerine tutturulmuş incecik iki adet PİM tutuyor. Sadece sarsıntı esnasında bu ince pimler plastik ayaktaki ince kızağı yiyerek ayaklar pimlerden çıkıp arka kapağı kırıp TV yere düşmüş yani sarsıntıdan kayıp da yere düşmemiş ürün ayak mukavemeti yeterli olmadığı için düşmüş burda kullanıcının ne suçu var acaba değişim istediğimde reddedildi dediler. Neden diye sordum bilmiyorum. Sadece bunu iletmek için aradık dediler. Gerçekten şaka gibi bir satış sonrası hizmeti var. Ben bir teknik servis olarak garantili ürünüm bozulunca servise kolay ulaşmak ve iyi hizmet almak isterim.

24 Nisan 2023 09:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

25 Nisan 2023 16:42

Dönüş yapılmadı...

Samsung Kırık ve Arızalı TV Nedeniyle Tam Ücret İadesi İsteği

30 Aralık 2025 23:37

Samsung TV'de Kırılan Uydu Girişi Ve Yüksek Ana Kart Ücreti

B.can
07 Temmuz 2025 13:38
Samsung TV'de Kırılan Uydu Girişi Ve Yüksek Ana Kart Ücreti
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 50TU8000 TV'de Tekrarlayan LED Panel Arızası Ve Ücretsiz Değişim Talebi

Ahmet
27 Şubat 08:24
Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Kurulum Sonrası Çalışmayan OLED TV’ye Samsung’un Kullanıcı Hatası İddiası

Perihan