Oğulcan sonuçtan memnun değil

Samsung 65Q70B & Philips Hue App Tanıtımlarda Var Ama Store'da Yok!

Samsung 65Q70B & Philips Hue App Tanıtımlarda Var Ama Store'da Yok!
Oğulcan
07 Mart 2024 20:55

Samsung 65Q70B model televizyonumda Smart Hub mağazasında Philips Hue Sync uygulamasının olmaması nedeniyle Philips Hue aydınlatma sistemimi senkronize edemiyorum. Philips Hue'nin internet sitesinde yaptığım araştırmada, Q60 veya daha üstü serilerdeki 2022 ve daha yeni Samsung QLED TV'lerde uygulamanın kullanılabileceğine dair bir bilgi bulunuyor. Ayrıca Philips Hue müşteri hizmetlerinden aldığım bilgiye göre, uygulama Türkiye'de kullanım için hazır; ancak Samsung'un gerekli işlemleri hızlandırmaması sebebiyle Philips beklemekte. Bu durum nedeniyle biz tüketiciler, sunulan imkanlardan faydalanamıyor ve mağdur oluyoruz.

14 Mart 2024 14:44

Samsung Türkiye'den arandım, sorunun Samsung değil Philips Türkiye kaynaklı olduğunu öğrendim. Samsung App Store da Philips Hue için Philips in herhangi bir girişimi olmamış. Pazarlamasını bu şekilde yapıp App Store a koymamaları gerçekten çok komik.

08 Mart 2024 09:13 (Şikayetten 12 saat sonra)

Ceyda
31 Temmuz 2024 00:11
Philips Hue & Samsung TV
Serhan sonuçtan hiç memnun değil

Serhan
18 Aralık 2023 16:34
Kazım sonuçtan hiç memnun değil

Kazım
08 Şubat 2024 15:51