Samsung 50TU8000 Kronik Arızası

Samsung UE 50TU8000 50" TV kendiliğinden ekran gitti, ekran kararıp siyahlaşıyor. Çoğu şikayet formunda aynı hatadan bahsediliyor kronik arızaymış (panel arızası) daha önce de bu sorunu çok kişi yaşamış. 3 sene içerisinde böyle bir arıza vermiş olması gerçekten inanılır gibi değil. Kurulumda extra Akım Korumalı priz taktırdım. Vatan Bilgisayar'dan uzatılmış garanti satın aldım. Ben kendim her türlü tedbiri aldım. Söz konusu ayıplı ürünün kesinlikle değiştirilmesini rica ederim.

12 Ağustos 2023 09:09 (Şikayetten 11 saat sonra)

12 Ağustos 2023 13:32

7950 TL panel ücreti istediler panel ömrü bitmiş 2.5 yılda panel ömrü nasıl bitiyor

12 Ağustos 2023 13:18

Aynı sorun benim televizyonda aynı model kaç haftadır çözecekler kusurlu ürün satılmış bize

12 Ağustos 2023 13:17

Aynı ürün aynı hata benim televizyonda da

Samsung TV'nin Kronik Panel Sorunu

"Panel arızası olan cihazımı garanti kapsamında olmamasına rağmen ürünün arkasında durup ücretsiz panel değişimi yaptıkları için Samsung firmasına teşekkür ediyorum."

Tümünü Gör

Seda
Samsung TV SIkıntısı!

Samsung TVSIkıntısı!

Erkan
Samsung TV Kumandası Arızası.

Samsung TVKumandası Arızası.

Mesut