Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 50nu7400 TV Ekran Kayması

08 Aralık 2023 14:09

Samsung 50nu7400 marka televizyonu 2019 yılında aldım. Garantisi bitmiş durumda ve şu an şikayetim, ekranda kaymalar olması. Daha üç yıllık bir TV'de bu tarz bir sorunun olması mümkün değil. Servisle irtibata geçtiğimde, panel değişimi için 6000 TL tutarında bir masraf olacağı belirtildi. Ancak TV'nin şu anki sağlam durumdaki değeri 6000 TL etmez ki bu durum kabul edilemez. Yaptığım araştırmalar sonucunda Samsung televizyonlarının kronik bir problemi olduğunu ve benim gibi aynı hatayla karşılaşan pek çok kişiyi internet üzerinde kolaylıkla bulabildiğimi fark ettim. Hepsiyle görüştüğümde, Samsung'un hiçbirine çözüm sunamadığını, bazılarının televizyonu çöpe attığını, bazılarının ise mecbur kalarak tamir ettirdiğini öğrendim. Samsung yetkililerine sesleniyorum: Bu hata sadece bende değil, birçok cihazda mevcut ve siz de bu durumdan haberdarsınız. Sorunun çözümü sizin elinizde.

08 Aralık 2023 14:38 (Şikayetten 28 dakika sonra)

12 Aralık 2023 11:08
Samsung 50nu7400 TV Ekran Kayması

Genel merkez beni aradı fakat servis fiyatı daha yüksek söyledi stoklarda da yok diye belirtti yazışmayı ekliyorum

22 Aralık 2023 10:37

Samsung'dan yetkili bir kişi aradı ve en son ekran panelinin değişmesi için yüzde 30 indirim sağladı ama Samsung'a yakışır bir durum olmadığını düşünüyorum

Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
03 Ocak 2024 19:56
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
22 Ağustos 2023 19:10
Evren sonuçtan çok memnun

Samsung QLED TV Yeniden Başlatma Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti

Evren
03 Eylül 2024 18:24
"Sorunumun giderilmesine yardımcı olan Samsung Çözüm Merkezi'ne teşekkür ederim. Neredeyse her gün arama ya da mesaj yoluyla bilgilendirme sağlandı ve bugün ücretsiz değişim gerçekleşti. Emeği geçenlere saygılarımı sunuyorum."
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyonda Tekrarlayan Panel Arızası Ve Yetersiz Destek

İbrahim