Bora sonuçtan hiç memnun değil

QNB'nin Aldatıcı Faizsiz Kredi Kampanyası

QNB'nin Aldatıcı Faizsiz Kredi Kampanyası
10 Aralık 2024 11:59

QNB yeni müşteriye özel faizsiz kredi kampanyası dahilinde hangikredi telefon uygulaması üzerinden QNB müşterisi oldum. Görüntülü görüşmede yetkili müşteri temsilcisi uygulama üzerinden 6 ay vadeli 20.000 TL kredi başvurusunda bulunacağım. Takdirde kredimin onaylanacağını söyledi. Öyle yapmak için uygulama üzerinden 20.000 TL'lik başvuru yaptım. Ardından olumsuz sonuçlandı bildirimi gelince müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri öncelikle uygulama üzerinden Paran Hazır kısmına bakmamı söyledi ancak orada da şu anlık kredi ürününüz yok ibaresiyle karşılaştım. Ben ise görüntülü konuşmadaki adımlara göre başvuru yaptığımı söylediğimde temsilci bana 36 ay vadeli başvuru yapmış olduğumu söyledi. Ancak QNB kredi başvuru bölümünde vade seçme seçeneği yok. Sonraki adımda geleceğini düşünerek, 20.000 TL seçimini yaptım. Hiçbir şekilde bana vade seçtirmeyip iptal ettiren bir sistemden nasıl dediğinizi yapabilirdim? Görüntülü konuşmadaki temsilcinin dediklerini harfiyen uyguladım, ancak alamadım. Yetkili, hafta sonu olduğu için pazartesi tekrar kontrol etmemi söyledi. Dün ve bugün tekrar kontrol ettiğimde hala daha Paran Hazır kısmında kredi seçeneğim bulunmuyor. Dün girdiğimde yine Yeni Müşterilere Özel 20.000 TL kredi bu sefer QNB uygulama arayüzünde karşıma çıktı ancak o da direkt "vade seçimi yapamadığım" kredi başvuru ekranını yönlendiriyor. Bunların üzerine dün QNB'nin başka müşterilere böyle davranmadığını gördüğüm ve her başvuranın aldığını gördüğüm bir Twitter gönderisi gördüm. Onu da resim olarak ekliyorum. Tamamıyla yeni müşteriye özel %0 faizli 20.000 TL'lik kredi için müşteri olduğum QNB'nin ne yazık ki aldatmaya yönelik bir kampanya yaptığını düşünüyorum. Halihazırda kendi çalıştığım bankalarımda zaten QNB'nin sunduğu miktardan daha yüksek meblağda kredi alabiliyorum. %0 faizli 6 ay vadeli Yeni Müşteri kampanyası sebebiyle müşteri olduğum QNB'nin asılsızca bir kampanya yaptığını düşünmeye başladım. Bilseydim QNB müşterisi baştan olmazdım. Tamamen müşteri çekmeye yönelik bir asılsız kampanya gibi duruyor. Umarım sorunum çözüme kavuşur.

10 Aralık 2024 12:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Bora
Bora
11 Aralık 2024 13:45

Bir mail gelmiş olumsuz olduğuyla ilgili. Tekrar söylüyorum ben zaten kendi çalıştığım bankalardan daha yüksek meblağlarda kredi kullanabiliyorum, bana teklif ediyorlar. Ancak ben QNB'nin faizsiz kredi kampanyası ile müşteri olmayı tercih ettim. Size sağladığım resme bakmadığınızı düşünüyorum ancak baksaydınız eğer benim başvurumun bu şekilde olmadığını anlardınız. Bana söylenen, görüntülü konuşma sonrası yetkilinin direktiflerini girdiğiniz takdirde krediniz onaylanacak. Kredimin onaylanacağı söyleniyor ve o kampanya dahilinde giriş sağlıyorum, müşteri oluyorum ancak görüyoruz ki asılsız. Madem böyle yapacaktınız vallahi ben merak etmiyordum QNB müşterisi olmayı. Baştan eğer krediniz onaylanmayacak deseydiniz ben zaten müşteri asla olmazdım. Bu şekilde aldatılmayı ve müşteri çekmek için yanlış kampanyada içeri çekilmeyi asla kabul etmiyorum ve etik bulmuyorum. Ben böyle olacağını bilseydim hiçbir şekilde QNB müşterisi olmazdım. Aklımın ucundan geçmezdi. Bu tamamen aldatmaya yönelik asılsız bir kampanyadır ve hiçbir gerçekliği/geçerliliği yoktur. Maalesef bir banka müşterisi olunca çıkış da yapamıyoruz. Çıkmak istesem bile çıkamayacağım QNB'den. Ben şimdi niye QNB müşterisi oldum? Bana vadedilen kampanyayı kullanmak için oldum ve kullanamıyorum. Tamamen hayal kırıklığı tamamen aldatmaya yönelik kampanya. QNB'nin kurumsal olduğunu ve küçük bankalara benzemediğini sanırdım. Asla ve asla bunu okuyan birine önermiyorum, çevreme belirteceğim ve ayrıca diğer kanallardan da asılsız olduğunu belirteceğim.

Talat
Talat

Çalıştığım okula bir QNB temsilcisi geldi ve "eğer müşteri olursanız 30 bin lira faizsiz kredi çekebilirsiniz" dedi. Müşteri oldum. Sadece 10 bin lira faizsiz kredi verdiler. Temsilciyi tekrar aradığımda "ben size 10 ila 30 arasında faizsiz kredi demiştim" diyerek alenen yalan söyledi ve aldatıldım. Borcumu ödedikten sonra tüm ilişkimi keseceğim bir banka QNB.

Ferhat
Ferhat

Banada aynisini yaptılar üstüne bir de faizli 10 bin tl kredi kullandırdılar faizsiz alamadığım gibi üstüne bir de borçlandım borçlu olduğum için alakamida kesemiyorum

Kampanya Şartlarını Sağlamama Rağmen Kredi Başvurum Gerekçesiz Reddedildi

29 Ekim 2025 15:42
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 09:04
Furkan sonuçtan çok memnun