QNB Kredi Kartı Döviz Ekstresi - KKDF Faiz Saçmalığı

29 Şubat 2024 10:41

Şubat 2024 dolar ekstreme baktığımda yaklaşık 130 dolar KKDF faizi yansıdığını gördüm. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Bir önceki ekstremdeki yaklaşık 853 dolarlık borcumu (Ocak 2024 ekstresi) 1 - 2 gün geç ödemem nedeni bu ayki ekstreme bu KKDF faizi yansımıştır.
853 dolar için bir gün geç ödemesinin cezası 130 dolar böyle bir şey olabilir mi?
Bir çok banka bu problemin yaşanmaması için önlem olarak, son ödeme tarihi geçen döviz ekstrelerini TL'ye otomatik olarak dönüştürmektedir ve müşterilerinin bu tip mağduriyetlerinin önüne geçmektedir.
Ama QNB bu noktada müşterilerini mağdur etmekte olduğunu görüyorum. Bu hakkaniyetsiz durumun düzeltilmesini ve halihazırda ödemek zorunda kaldığım yaklaşık 130 dolarlık KKDF faizinin iadesini talep ediyorum.
Bundan sonraki süreçte de QNB^'nin bu konuyu ciddiye almasını ve diğer müşterilerinin de mağdur duruma düşmemesi için gerekli düzenlemeleri yapmalarını rica ediyorum.

29 Şubat 2024 10:54 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Önder
Önder

Süreçle ilgili aynı durumlara müşterileri düşürmeniz düşündürücü. 3 gün için aynı şekilde faiz adı altında alınan ücret kabul edilebilir gibi değil. Çok yazık...

27 Şubat 2024 04:06
Hatice sonuçtan çok memnun

07 Ocak 2025 12:02
"Ücret iadesi yapıldı. Teşekkürler..."
ATM Arızası Nedeniyle Haksız Faiz Yansıması
ATM Arızası Nedeniyle Haksız Faiz Yansıması