Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank'ın Promosyon Ve Kredi Kartı Kampanyası Hayal Kırıklığı

QNB Finansbank'ın Promosyon Ve Kredi Kartı Kampanyası Hayal Kırıklığı
16 Aralık 2024 15:46

Maaşını QNB ye getirene işlem hacmi kadar belli bir miktar promosyon ödemesi yapıldığını öğrendim. Maaşını QNB Finansbank'a taşı kampanyası kart başvurusu yapmadan önce görünüyordu. Kart başvurusu yapıldıktan sonra yüksek limitli önaylı kredi kartı için değerlendirmeye aldılar. Diğer kredi kartı limitini düşürürsen kartın onaylanır diye söylediler. Diğer kart limitlerini düşürdüm. QNB bankasının bana verdiği kredi kartı limiti 10 bin. Fakat maaşını taşı kampanyasını kaldırdıkları için faydalanamıyorum. Hem kredi kartı limiti düşük veriyorsunuz hem de önceden kartsız tanımladığınız maaşını taşı kampanyasını kaldırıyorsunuz. Müşteri seçimine göre kampanya mı olur. Eğer ki kampanya tanımlanmazsa hem kredi kartını hem de hesabımı kapatacağım ve bir daha QNB finans bankasının müşterisi olmayacağım.

16 Aralık 2024 15:48 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

13 Aralık 2024 10:00
Evren sonucu yetersiz buldu

QNB Finansbank Kredi Kartı Onay Vermiyor Beklemede Bırakıyor

06 Ağustos 2024 00:40
Aycan sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 18:26
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2025 17:38

12 Aralık 2024 10:14