Can sonuçtan çok memnun

QNB Finansbank Yanlış Telefon Numarası Ve Hatalı SMS Bildirimi

QNB Finansbank Yanlış Telefon Numarası Ve Hatalı SMS Bildirimi
19 Ekim 2023 18:40
Can'ın Teşekkür Mesajı
“Problemim ile ilgili hızlıca sonuca kavuşturdular için QNB Finansbank a teşekkürler. Çok hızlı ve kibar bir şekilde sorunu hallettiler.”

Bugün QNB Finansbank aracılığıyla bir SMS aldım. SMS detayında bilgi güncellemesi işlemine istinaden 53****5154 numaralı cep telefonunuz sistemimize f**** c**** adına kaydedilmiştir yazıyor. QNB Finansbank müşterisi değilim, müşteri hizmetlerini aradığımda f** ç** diye bir isim ile açıyor telefonumu. Kendisini tanımıyorum.

Bu değişiklik de benimle ilgili değil. Daha sonradan başıma farklı bir iş açılmasını istemediğimden ve sürekli QNB Finansbank tarafından aranmak istemediğimden telefon numaramın bu sistemden silinmesini talep ediyorum.

Belki kullandığım numarayı daha önce kullanmış biri olabilir veya hatalı bir kayıt yapılmış olabilir. Müşteri hizmetlerini aradığımda sesli yanıtın ötesine geçemiyorum. Müşteri değilsiniz diyor. Derdimi anlatamadım yani hiçbir yetkiliye. Bu yüzden buradan yazıyorum ve ivedilikle çözülmesini istiyorum.

19 Ekim 2023 18:43 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Can
Can
21 Ekim 2023 23:05

25 Mart 2025 11:12

15 Ocak 2025 15:57
Nida sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 13:21

Farklı Numaralardan Sürekli Aranmaktan Bıktım, Çözüm İstiyorum