Sıfır Profilo Çamaşır Makinesi Ses Yapıyor - Değişim Talep Ediyorum

28 Kasım 2023 19:1013.934

Daha bir ay olmadı Profilo bayisinden kampanya ile çamaşır ve kurutma makinesi aldım. Makinemden tuhaf bir ses geldiğini söyledim, servis bu senin normal olduğunu söyledi. Aynı marka bir çamaşır makinesinde ise böyle bir sesin gelmediğini kendim gözlemledim.

Sorun olan sesin videosunu da çekip ilgili servis ekipleriyle de paylaştım ama Profilo servisi teknik ekipleri makinanız yenilenecek bu arıza bizden kaynaklı demesine rağmen Profilo genel merkezi bu arıza normal ve bu ses normal diyor.

Acil olarak bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

28 Kasım 2023 19:24 (Şikayetten 14 dakika sonra)

1 Aralık 2023 09:06

Deprem bölgesindeyiz akşam makine bu şekilde çalıştığında 8 ve 12 yaşındaki çocuklarımız haliyle korkuyorlar! Bu konuda hassasiyetinizi bekliyoruz, teşekkür ediyoruz.

Benzer Şikayeti Var
28 Kasım 2023 22:57

Aynı durum benim cihazımda var aldığım günden beri ses geliyor

Profilo Çamaşır Makinesi ve Müşteri Hizmetlerinin Yalanları

Mevlüt
Mevlüt
13 Mart 2024 20:027.172

Profilo çamaşır makinesi 3 yılın ardından, garanti süresinin ilk ayında arıza yaptı. +4 yıl garanti yaptırdığım için, ka...

1 Destek

Profilo Kurutma Makinesinden 4 Ayda Ses Gelmeye Başladı!

Profilo KurutmaMakinesinden 4 Ayda Ses Gelmeye Başladı!

Murat
Profilo Kurutma Makinesi Hasarlı Teslimi!

Profilo KurutmaMakinesi Hasarlı Teslimi!

Veli
Profilo Kurutma Makinesinde Su Birikmesi Ve Koku Oluşması!

Profilo KurutmaMakinesinde Su Birikmesi Ve Koku Oluşması!

Amine
Profilo Genel Merkez Tam Bir Fiyasko