Osman sonuçtan hiç memnun değil

Profilo'dan Şikayetçi Yim

Profilo'dan Şikayetçi Yim
Osman
03 Temmuz 2024 15:55

Nofrost Profilo buzdolabı çalışıyor ama soğutmuyor eski buzdolapları sağlamdı 20 yıl çalışırdı şimdi ise 2 ay. Profilo yetkililerine sesleniyorum ya adam gibi iş yapın ya da millete zulüm etmeyi bırakın. Bu arada annemlerinki de bozuldu gelip götürdüler 1 ay oldu ses seda yok şu. Şikayet falan boş ama iş olsun diye yazıyorum suç bizde Profilo alıyoruz

06 Temmuz 2024 22:41

Selamünaleyküm öncelikle size çok teşekkür ederim geçenlerde Profilo'dan şikayette bulundum hemen aradılar sorunun çözüleceğini söylediler öbür gün bayii aradı 1 parça değişecek 4500 TL işçilik 1500 TL toplam 6000 TL yol hakkı hariç tabii. Bu arada merkezden aradıklarında ücret alınmayacak denildi. Bunlarda Allah korkusu bile yok depremzedeyiz bir de ev bile yok 3 aile 1 evde kalıyoruz acımanız için söylemiyorum bunu. İyi günler

06 Temmuz 2024 15:58

06 Temmuz 2024 14:55

Selamünaleyküm öncelikle size çok teşekkür ederim geçenlerde Profilo'dan şikayette bulundum hemen aradılar sorunun çözüleceğini söylediler öbür gün bayii aradı 1 parça değişecek 4500 TL işçilik 1500 TL toplam 6000 TL yol hakkı hariç tabii. Bu arada merkezden aradıklarında ücret alınmayacak denildi. Bunlarda Allah korkusu bile yok. İyi günler

03 Temmuz 2024 16:06 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Osman
06 Temmuz 2024 14:31

Şimdi de kalkmış 6 bin tl isteniyor insan biraz Allah'tan korkar yok parça 4500 işçilik 1500

Ali

Profilo Buzdolabı Düzgün Şekilde Çalışmıyor
Profilo Buzdolabı Düzgün Şekilde Çalışmıyor

Saadet
25 Aralık 2023 20:33
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
25 Aralık 2024 14:05