İsmail sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 14:05

Profilo buzdolabı tam pişmanlık. 2019 yılında sıfır garantili nofrost buzdolabı aldım. Daha ilk aylarında soğutma sorunu çıkardı. Servis geldi, biraz dinlensin düzelir dedi. Birkaç ay sonra aynı sorun oldu, garantiden kartını değiştirdiler. 1,5 yılda alt kapak paslandı, iç kısım koyu renk aldı. Garantiden kapak değişti fakat 1 yıl olmadan aynı kapak yine paslanmaya başladı. Kapaktaki pas boyanın altından, iç kısımdan başlayıp zamanla çoğalıyor. Yaklaşık 1,5 senedir de üst kapakta pas başladı, 2 kapak da paslandı ve her yaz cihaz arızaya geçiyor. Sıcaklarda beyin sorunları oluyor. Kışın normale geliyor ama bütün yaz buzdolabından verim alamıyoruz. Yiyecekler çöpe gidiyor. 15 günde bir, 2 ile 3 gün dolabı çalıştırmayın, kapak açık kalsın, kendine gelir diyor servis. Çözüm bulmuyor. Buzluk kısmının bir tarafı sarkık ve rengi koyulaştı. Fabrikasyon üretim hatası var fakat Profilo bunu kabul etmeyip değiştirmek istemiyor. Taleplerimize olumsuz yaklaşıyor, devamlı ücretli servis gönderip ücret karşılığı tamir yoluna gitmek istiyor. Hayatımın hatasını yapmışım. Başka yerinde pas boya döküntüsü yok. Sadece kapaklar ve buzluk kısmında renk bozulması var ve yazın cihaz sürekli çalışarak arızaya geçiyor. Sonra da soğutma yapmıyor. Lütfen artık fabrikasyon hatanızı kabul edin ve cihazı yenisi ile değiştirin. Mecbur Tüketici Hakem Heyeti'ne, gerekirse Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim ve Ticaret Bakanlığı'na da şikayette bulunacağım.

26 Aralık 2024 10:25 (Şikayetten 20 saat sonra)

26 Aralık 2024 13:47
profilo-buzdolabinda-surekli-arizalar-ve-paslanma-sorunu-1.jpg

Firma yetkilisi aradı ürünün üretim hatalı olduğunu defaatle söylememe değişim talebime sadece ücretli değişim yapabiliriz dendi sorunumu çözmediler. Bin pişman oldum bu markayı seçtiğime almaz olaydım. Biraz araştırma yaptım buzdolaplarında benim gibi sorun yaşayan çok sayıda şikayete denk geldim bu model seride kesinlikle üretim hatası var fabrikanın ücretsiz değişim yapması gerekiyor kasası kapağı 2 yılda çürür mü ya eski dolabımı 18 yıl kullandım böyle sorun yaşamadım.

Profilo Buzdolabı Almak Pişmanlıktır

Murtaza
04 Haziran 2024 01:52
Profilo Buzdolabı Almak Pişmanlıktır
Taha sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 16:28

25 Aralık 2023 20:33
Pamuk sonuçtan çok memnun

Pamuk
06 Ekim 2024 14:44
"Teşekkür ederiz ürünü değiştirdiğiniz için"
Profilo Kategorileri