Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Premium 10 Kg Çamaşır Makinesi

13 Haziran 2023 16:17

Profilo CGA25200TR Premium 10 kg çamaşır makinesi 17/04/2023 tarihinde çamaşır makinesi aldım makinede çamaşır yıkandıktan sonra pis kokuyla çıkıyor. Makineden, deterjan veya yumuşatıcı kokusu yok sanki hiç koyulmamış gibi sadece suda çalkalanıp çıkmış gibi oluyor. Ter kokusu çorap kokuları bir eşyadan başka bir eşyaya geçiyor. Aldığım günden beridir Profilo çağrı merkezi olsun servisi olsun arıyorum hiçbir şekilde makinedeki kokunun ne olduğu neden olduğu bulunamadı. Makine arıza vermediği için ekranda arıza kodu yanmadığından sıkıntı olmadığını makine çalıştığı için sorun yoktur. Koku hakkında bilgileri olmadıklarını kokunun bir sorun teşkil etmediğini söylüyorlar.

Sürekli bana deterjan aldırıyorlar deterjan kaynaklıdır diyorlar aldığım deterjanın haddi hesabı yok. Hiçbir şekilde ne aldığım iş yeri ne de Profilo malına sahip çıkmadı. Malının arkasında durmuyor. Ben müşteri olarak memnun olmadığımı belirtmeme rağmen kesinlikle yardımcı olmadılar. 10 kiloluk çamaşır makineleri yeni çıkanlar hep sorun çıkartıyormuş bugün bir arkadaşıma söylemiş makineyi aldım iş yeri madem sorunlu neden satışta acaba nakit parayla aldım bu hayat şartlarında kolay para kazanılmıyor demem o ki ne makinenin içerisindeki koku gitti ne de benimle doğru düzgün ilgilenen olmadı kusura bakmayın yardımcı olamayız deyip Profilo çağrı merkezi görevlisi geçiştirdi gitti.

Koskoca Profilo iyi bilinir marka diye aldım almaz olaydım. Çamaşırlarım temiz çıksın diye atıyorum pis kokuyla geri çıkıyor makineden elimde patladı ne değişim yapıyorlar ne de para iadesi hoş para iadesi olsa şu anda fiyatlar uçtu gitti üzerine tekrardan para ekleyip almak gerekiyor. Profilo marka çamaşır makinesi almak isterseniz servis ve çağrı merkezleri hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Bir de insanı bilgisiz yerine koyuyorlar. Sadece onlar akıllıymış gibi hareket ediyorlar. Uzman gönderdiler. Makineye baktı makineyi sanki bana tanıtmaya gelmiş gelmiş gibi anlattı. Bende bana yardımcı olacak diye beklerken çekti gitti Profilo pişmanlıktır. 2 aydır uğraşıyorum bir çözüm yolu bulalım diye ama duvar olsaydı dile gelirdi.

profile profile profile
15 Haziran 2023 13:56 (Şikayetten 1 gün sonra)

17 Haziran 2023 08:50

Profilo servisi aradı (sürekli ben onları onlar beni arıyor) benim söylediğim şikayetler sorun teşkil etmediğini makinenin çalıştığını arıza (makine çalışıyor çalışmıyor demedim hiç ama yıkanan çamaşırlarım tertemiz Muş gibi çıkacağına pis bir koku ile çıkıyor) vermediği için koku sorun olmuyormuş tabii ki onlar için değil benim için çok ciddi bir sorun teşkil ediyor Profilo 👎 pişmanlıktır değişim ya da para iadesi yapılmayacaktır dendi malının arkasında durmayan bir şirket Profilo 👎 sürekli aynı muhabbet artık baydı kesinlikle Profilo 👎 pişmanlıktır bu makineyi ben Profilo dan aldım aldığım İlk günden itibaren içerisinde yıkanan çamaşırlarım pis bir koku ile çıkıyor ben üretmedim parçalarını ben birleştirmedim yaptıkları kendi ürettiği malın hatasını kabul etmiyorsunuz çok yanlış ilk günden itibaren bu konuşuluyor sa burda bir sorun vardır tabi siz kullanmadığınız için makineyi önemli değil param çöp oldu yazıklar olsun koskoca bir Profilo 👎 hatalı ürün olduğunu kabul etmiyor 👎👎👎👎 Profilo 👎👎👎👎 pişmanlıktır 👎

İlyas
İlyas

Makine yıkadıktan sonra İçindeki buharı çıksın diye Kapağı açık bırakıyor musunuz?

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi 10 Kg Premium Tangur Tungur Çalışıyor

01 Mart 2024 22:44
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesinde Sıkma Sorunu

Fırat
17 Şubat 2024 14:32
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Hayal Kırıklığıyla Sonuçlanan Profilo Çamaşır Makinesi

31 Mayıs 2024 08:13