Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi 10 Kg Premium Tangur Tungur Çalışıyor

01 Mart 2024 22:44

Profilo 10 kg Premium çamaşır makinesi aldım. 4 ay sonra makine bozuldu ve servis çağırdım. Gelip baktılar, 'şundan olabilir, bundan olabilir' diyerek tahminlerde bulundular. Boş makineyi çalıştırdılar ve 5 dakika sonra bir sorun olmadığını söyleyip gittiler. Sorunun, yüklediğim videodaki gibi, çamaşırlar içindeyken meydana geldiğini, boşken ise sorunun olmadığını, ekibe bildirdim. Bir parça çamaşır attılar, denediler ve gittiler. Ancak aynı sorun devam etti. Tekrar servisi çağırdığımda, bu sefer onlarla tartışma yaşandı. Sorunun çamaşırlar içindeyken bazen meydana geldiğini, bazen ise makinenin yarıda durup bitmiş gibi davrandığını anlattım. Cihazla kontrol etmelerine rağmen bir sorun olmadığını söylediler. Ters bir cevap verince, 'baştan sona kadar bekleyin, göreceksiniz' dedim. Ancak 'biz o kadar bekleyemeyiz' diyerek, makinede bir sorun olmadığını ve servis ücreti ödemem gerektiğini söylediler. 3 yıl garantili ve sorunu çözemedikleri makine için benden 475 TL para aldılar. 4 kez Profilo merkezini aradım; aldıkları para için ne makbuz ne de fatura verdiler. Haklarımı yasal yollardan arayacağımı bildirdim.
15 gün boyunca uğraştım ve en son çözüm merkezine video gönderdim. Bana, 3-5 gün sonra tekrar aynı servis elemanlarını yolladılar. Onlar da gelip 5 dakika çalıştırıp video alıp gittiler ve çözüm merkezine makinenin sorunsuz olduğunu bildirdiler. Konu kapandı. 3 yıllık makine için servis parası alan bir marka olan Profilo'ya karşı ilk işim, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak, bilirkişi talep etmek ve gerekirse Tüketici Mahkemesi'ne kadar gitmek olacak.

03 Mart 2024 16:40 (Şikayetten 1 gün sonra)

2 Haftalık Profilo 10 Kg Çamaşır Makinesi Arıza Vermesi

Seval
04 Mart 2024 12:05
2 Haftalık Profilo 10 Kg Çamaşır Makinesi Arıza Vermesi
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
19 Aralık 2024 17:07
Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Mevlüt
13 Mart 2024 20:02
Emre sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 11:13
Profilo Çamaşır Makinesi: Yağ Lekeleri ve Paslanma Sorunları
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
04 Aralık 2023 15:16