Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesinde Sıkma Sorunu

17 Şubat 2024 14:32

Profilo CGA25200TR marka 10 kg sıfır garantili çamaşır makinesi kusurlu/ayıplı çıkmıştır. Sıfır olarak almış olduğum Profilo marka CGA25200TR 10 kg çamaşır makinesi, tüm programlarda sıkma işlemi yaparken makine içerisindeki kazan/tambur sürekli olarak makineye vurmakta, savrulmakta ve makinenin yerinden oynayarak evin içerisinde hareket etmesine neden olmaktadır. Bu konuda Profilo yetkili servisinden 3 kez randevu oluşturarak makinenin incelenmesini talep ettim. Randevuya gelen teknik ekipler, her seferinde anormal bir durum olmadığını, Profilo'nun ürettiği CGA25200TR modelindeki bu cihazın tamamında aynı sorunun yaşandığını ve bu durumun mevcut olduğunu, diğer müşterilerin de aynı şikayeti yaşadıklarını belirtmişlerdir. Parça değişimi veya cihaz değişimi yapılsa bile ürünün aynı sorunun devam edeceğini, bir şeyin değişmeyeceğini söyleyerek evden ayrılmışlardır. Yaşanan mağduriyetten dolayı, Profilo markasının ve CGA25200TR model cihazının satın alınmasını önermiyorum. Aynı mağduriyeti yaşamak istemeyen insanları uyarıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini ve cihaz değişimi talep ediyorum. Profilo markası şikayet ve randevu kayıtlarımı incelediğinde konunun doğruluğunu görecektir.

17 Şubat 2024 14:52 (Şikayetten 20 dakika sonra)

17 Şubat 2024 15:11

Müşteri temsilciniz tuğçe hanım bana tekrar ulaşabilir mi? Aradığında işim dolayısıyla meşgüldüm ve konuyla ilgili görüşme fırsatım olmadı maalesef.

19 Şubat 2024 12:18

3 kere servis kaydı oluşturdum. Cihaza bakmaya gelen teknik servis personeliniz " Ben buraya sürekli gelmek zorunda mıyım! Bu bölgeye ben bakıyorum cihazınızda işlem yapmayacağım bir sıkıntı/problem oluşmadığını belirteceğim ve bir daha gelmeyeceğim " diyerek geri gitti! Neden sürekli bana yardımcı olmayacağını söyleyen bu personeliniz ile görüşüyorum? Mağduriyetimin devam etmesi personeliniz kaynaklı olup hiçbir şekilde tarafıma yardımcı olunmuyor

19 Şubat 2024 23:48

Mağduriyetim devam ediyor ve halen Çözüm sunulmamıştır.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
23 Kasım 2023 21:52
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Premium 10 Kg Çamaşır Makinesi

Dilek