Ali sonuçtan memnun

29 Temmuz 2023 00:01
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Manisa merkez Profilo servis sorumlusu Ebru hanım ve Teknisyen Ersen bey e hızlı yardımları için teşekkür ederim”

27 Temmuz saat 12:40'ta Manisa Elvan Çeyiz'den aldığım Profilo marka cga2520tr/21 model çamaşır makinesi, servis tarafından montajı yapıldı. Ancak servis elemanı makineyi ne deneme yaptı ne de çalıştırdı. Arabasını yanlış park ettiğini söyleyip acele bir şekilde çıkıp gitti. Akşam işinden gelen eşim, makineyi denemek için çalıştırdı ve kullanma kılavuzunda yazan tambur yıkamayı yaptı. Aradan 30 dakika sonra çamaşır makinesinin olduğu mutfağa geldiğimizde her yerin su olduğunu ve makineden su geldiğini fark ettik. Halılar falan her yer göl olmuştu. Makineyi çekip baktığımızda su gider borusunun çıkmış olduğunu gördük.

Servis düzgün montaj yapmamıştı ve deneme yapmadığı için görmemiştik. İkinci konu ise makineyi çekerken aşırı ısındığı, özellikle üst kısım, ekranın olduğu yer, kenarlar falan çok aşırı sıcaktı. Ellerim ve parmaklarım yandı, ellerim su topladı, o derece sıcaktı. Neyse, boruları tekrar taktıktan sonra yine deneme yaptık. Bu sefer makine su almıyordu. Çeşmeleri kontrol ettik, boruları kontrol ettik, anormal bir durum yoktu. Yani aldığımız Profilo marka makine bizi bin pişman etti. Kötü servis, kötü makine bizi çok üzdü.

29 Temmuz 2023 13:51 (Şikayetten 13 saat sonra)

29 Temmuz 2023 15:28

Merhaba bugün Manisa merkez Profilo servis sorumlusu Ebru hanım ve teknisyen Ersen bey hızlı bir şekilde yardımcı olup problemi çözmüşlerdir.

29 Temmuz 2023 15:31

Profilo Çamaşır Makinesi Ve Teknik Servis Sorunları

19 Temmuz 2024 18:01
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi İle Hayal Kırıklığı

Muhammet
24 Ocak 2025 15:16
Profilo Çamaşır Makinesi İle Hayal Kırıklığı
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
19 Aralık 2024 17:07

21 Mayıs 2023 11:50
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Sedef