Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Sorunu ve Yetersiz Servis Hizmeti

Çamaşır Makinesi Sorunu ve Yetersiz Servis Hizmeti
Bahar
05 Ekim 2024 14:29

Geçen sene evlenmeden önce set halinde çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ankastre set ve buzdolabı aldık ve aldığımız ürünleri yaklaşık üç aydır aktif olarak kullanıyoruz. Çamaşır makinemiz kullandığımızdan beri düzgün bir şekilde yumuşatıcı almıyor. Her yerini temizledim, deterjan haznesini çıkarttım, test ettim, tıkalı da değil. Su basıncı düşük diye bilgilendirme yapıp gittiler ve 3 dakika içinde 475 TL cebe konup gitti, bu konuyla alakalı bilgi verilmedi. Neymiş, ikinci bilgilendirmede ücret alınıyormuş. Ben siz gelmeden makinenin sorununun sıvı basıncından kaynaklı olduğunu nereden bileyim, bilsem sizi çağırmam zaten. Telefonda bilgilendirme yapılan tüm yönlendirmeleri tüm aşamalarıyla yerine getirip sorun çözülmediği için zaten sizi çağırdık. 'Bilgi aldım' dediğim için mi böyle bir hakkı buluyorsunuz kendinizde? Hakkımı helal etmiyorum. Biz de kaliteli diye sağdan soldan duyduğumuz için aldık. Garanti kapsamı dışında olsa bile kendi ürününüz ve müşterinizin arkasında bile değilsiniz. İlk alışverişimizdi, evet ama son alışverişimiz olacağı kesin. Bundan sonra asla, hatayla bile olsa, almam, aldırmam.

05 Ekim 2024 16:07 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

19 Nisan 2024 13:18

Profilo Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Yetersiz Hizmet

Tülay
04 Şubat 2025 14:28
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi Arızası

08 Mart 2024 00:26