Tulin sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 20:50

Bugün 19.10.2024 tarihinde saat 14:00 civarında Penti'den alışveriş yaptım. Miracle form bodysuit korse adlı korseden aldım 2 adet; ten renk ve siyah renk. Korseler asla korse değil. M beden giymeme rağmen bol geldi. Hatta bu serisi üretimden kalksın çünkü vaat edilen şeyleri üzgünüm ki karşılamıyor. Denememize izin bile verilmiyor, denemeden alıyoruz. Sonra kasada değişim ve iade olmuyor. Korselerde bilginiz olsun deniliyor. Adetine 850 TL toplam 1700 TL verdiğim ve bana olmayan üstelik sadece denememe rağmen neden iade ve değişim yapamıyorum. İnsanları mağdur etmekten başka ne yapıyorsunuz?
Deneme şansım olsaydı almayacaktım zaten. Ben bu ürünleri iade etmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

20 Ekim 2024 09:47 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

20 Ekim 2024 11:31

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınıza arama yapılmış ancak ulaşılamamıştır. Konuya ilişkin size yardımcı olabilmemiz adına çağrı merkezimiz üzerinden tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

20 Ekim 2024 12:24

Geri aradım, asla yardımcı olmadınız. Değişim ve iade olmayacağını vurgulayarak söylediğiniz. Etiketi üzerinde bir ürün için, hiç giymediğim bir ürün için, bana olmayan bir ürün için yapabileceğiniz bir şey yok dediniz. Yapabileceğim tek şey ürünü incelemeye göndermekmiş bedene uygun mu siye baktırmak için. Sadece komiksiniz! Bundan sonra Penti'den hiçbir şey almayacağım. Bu saçma sapan değişim/iade yoktur politikanızı boykot ediyorum. Ve emin olun benim gibi düşen binlerce insan var. Saygılarımla.

İlke sonuçtan hiç memnun değil

İlke
19 Ağustos 2024 00:49
Penti İade Değişim Mağduriyeti
Penti İade Değişim Mağduriyeti
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Bilge
02 Temmuz 2025 10:38
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
09 Temmuz 2024 22:15
Penti'den Aldığım Korsede Değişim Sorunu
Helin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Beden Yönlendirmesi Ve Değişim Talebinin Reddedilmesi

Helin