Senay sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 18:11

Penti markasının A101 marketlerde katalog ürünü olarak satılan her gün külotlu çorap ürünlerinden 4 adet siyah ve 4 adet ten rengi aldım. Siyah çorabı giyerken daha bilekten çekerken parçalandı. Benim hatam diye düşündüm. Başka bir tane açtım ve zorla giydim, ağ kısmından aşağı doğru kaçmış olduğunu fark ettim. Yine benim hatam diye düşündüm. Başka bir gün ten rengi olanı daha dikkatli olmak için elime yumuşak eldiven takarak giydim, belimden çektiğimde ağdan aşağı doğru kocaman bir delik olduğunu fark ettim. Başka birini aldım, giyerken bacak kısmından delindi. En son olarak bugün ten rengi olan birini tam poşetini açıp ürünü çıkardığımda fark ettim ki ağ kısmında kocaman bir delik var. Diğer çorapları kontrol etmeden giymeye çalıştığım için paketten yırtık çıkıp çıkmadığını bilmiyorum ama artık eminim ki paketten yırtık çorap çıkıyor. Kendi mağazasından daha ucuza markette sattığı ürünü yırtık, bozuk, hatalı ürünlerden seçerek insanları paralarıyla rezil ediyorlar. Akşam paket üzerinde yazan Müşteri İletişim Merkezi numarasını aramak istedim ancak telefon çalmıyor bile.
Koskoca firma reklam yapıyor ama ürün kalitesi düşük olduğu gibi bir de hatalı, ayıplı ürün satıyor.
Sürekli çorap, çamaşır, pijama, mayo aldığım, özellikle kızımın desenli çorapları var diye her sezon alışveriş yaptırdığı markayı kınıyorum. Artık kapısından geçmem. Pazardan çorap alsam en azından pazardaki çorap bu kadar olur derim. Yazık gerçekten.

21 Mayıs 2024 11:26 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

21 Mayıs 2024 11:31

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınıza arama yapılarak gerekli aksiyonlar alınmıştır. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

21 Mayıs 2024 11:37

Güncelleme yapıyorum. Koskoca Penti firması şikayet üzerine beni aradı ve cevap olarak şunu iletti. " Ürünü A101 marketten aldığınızı beyan etmişsiniz. Bu durumda yapacak bir şeyimiz yok. Onlarla iletişime geçin. Biz herhangi bir yardımda bulunamıyoruz." Ben sanki yardıma muhtaç bir insanmışım gibi cevap veriyorlar. Kocaman isminin altında kurumsal yönü olmayan bir firma varmış. Görmüş olduk. Ayıplı ürün satıyor, ürününün arkasında durmuyor. Bir çorap için de Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğiz herhalde. Yazıklar olsun.

Nuriye
05 Kasım 2023 20:29

08 Aralık 2024 15:26

Erem
22 Aralık 2023 17:40

Buşra
15 Şubat 2025 07:25
Berivan sonuçtan hiç memnun değil

Berivan
15 Aralık 2023 12:45