Pegasus'tan Bilgim Dışında Kredi Kartımdan 8821 TL'lik Bilet Alınmış

08 Ocak 2024 22:28

Yapı Kredi kartımdan benim bilgim ve onayım olmadan internet üzerinden harcama işlemi gerçekleştirilmiştir. Yapılan işlemlerin detayları aşağıda yer almaktadır:
1-) Pegasus Hava Taşımacılığı'ndan 07/01/2024 tarihinde saat 21:55:56'da 8.481,00 TL tutarında bir harcama yapılmış;
2-) Pegasus Hava Taşımacılığı tarafından 07/01/2024 tarihinde saat 23:00:08'de kartıma 614,00 TL tutarında bir iade işlemi gerçekleştirilmiş;
3-) Pegasus Hava Taşımacılığı'ndan 07/01/2024 tarihinde saat 23:01:30'da 954,00 TL tutarında bir harcama daha yapılarak toplamda 8.821 TL tutarında harcama gerçekleşmiş ve bu durum beni mağdur etmiştir. Bu harcamaların dekontlarında 'sanal pos ile tamamlandı' bilgisi bulunmaktadır. Telefonuma ya da e-posta adresime herhangi bir onay mesajı gelmeden gerçekleştirilen bu işlemler tarafımdan yapılmamıştır. İlgili işlemlerin iptalini, ödediğim paranın kredi kartıma iadesini ve gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. Mağduriyetimin giderilmemesi durumunda hukuki yollara başvuracağımı bildirmek isterim.

Gözde

Merhaba aynı olayı biz de yaşadık hem de yüklü miktarda (84 bin tl) siz olayla ilgili sonuç alabildiniz mi lütfen alabildiyseniz bize de yol gösterir misiniz

Burak

Maalesef hiçbir şekilde geri dönüş alamadım

Fatih

Pegasus firmasının geleneksel adeti sanırım. Aynı konudan bizler de uğraşmaktayız.

Cansu
Cansu

Aynı durum benim de başıma geldi. Acaba bir sonuç alabildiniz mi?

04 Temmuz 2024 11:12
Argun sonuçtan hiç memnun değil

Argun
21 Şubat 2024 13:17