27 Aralık 2024 10:13

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kıbrıs yolculuğu esnasında bagajım hasar gördü. Pegasus Hava Yolları ile Kıbrıs'a geçtik. 14 Aralık'ta yaşanan bu olay için bugün, 27 Aralık, hala bir sonuç yok. Kayıt eden kişi Pegasus yetkilisi Kıbrıs'ta resim çekiyor, belge veriyor. Buna rağmen kaydı o oluşturmuyor, biz oluşturuyoruz. Mağdur olan taraf kayıt oluşturmak zorunda değil, zaten var olan sorunu yetkililere iletmek için oradayız. Yetkililere ilettik, vidaları vesaire çekti. Görsellerde görüyorsunuz, minör bir hasar oluştuğunu söylüyor. Minör dediği şeyin nasıl bir hasar olduğunu nasıl karar veriyor, bilmiyorum. Minör dediğiniz hasar ileride daha büyük bir majöre dönüşebilir mi? Potansiyeli var mı? Var. İş yapan sektör içerisinde siz nasıl bu şekilde çalışıyorsunuz? Pegasus benim gözümde sıfırdır. Yenilikçi birçok şey getirdi ama kurumsal anlamda sıfır, yönetici anlamında sıfır, hizmet sektörü anlamında sıfır. Var olan süreci kontrol etme konusunda sıfır. Ama iş değerlendirme için size anket formu için hemen arıyorlar. Kampanyalar hakkında inanılmaz mail atıyorlar ama süreci siz sürekli arıyorsunuz. Sonuç bir yere varıyor mu? Var mı? Benim derdim hiçbir şekilde bana valizi getirsinler falan değil artık. Konu oradan da gitti, bu artık başka bir şeye evriliyor. En kısa sürede görüşeceğiz.

Kenan
10 Temmuz 14:13
Pegasus'ta Valizim İki Kez Kırıldı, Çözüm Yok!
Şaheste sonuçtan hiç memnun değil

Şaheste
07 Temmuz 2024 14:40

Uçuş Sonrası Bavulum Hasar Gördü, Pegasus'tan Çözüm Alamadım

Ramazan
11 Eylül 20:35
ucus-sonrasi-bavulum-hasar-gordu-pegasustan-cozum-alamadim-1.jpg
Aygün sonuçtan hiç memnun değil

Aygün
02 Mart 2024 09:29
Ece sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 15:16
Pegasus Kategorileri