Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Yurt Dışı Online Check-in Yapamadım

Cansu
03 Haziran 2024 21:38

26 Mayıs 2024 16:50 Belgrad -İstanbul uçuşumu online check-in yapamadığım için kaçırdım. Zannettim ki uygulamada sorun var havalimanına gidince hallederim. Havalimanına gittiğimde Pegasus un office olmadığını ve biletin kağıt olarak elimde olması gerektiğini bu yüzden uçuşu kaçırdığımı söyledi danışma. Ve uçuş rötar yaptı buna rağmen almadılar. Pegasus u aradım ulaşamadım. Maalesef ki ertesi güne 2 katı fiyata bilet buldum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Yurt dışı uçuşu bir daha Pegasus tan alacağımı düşünmüyorum.

Cansu
05 Haziran 2024 22:10

Aramalar sonucuma bugün ulaşabildim. Oda saatlerce benimle alakası olmayan bir uçuşun kaydı ve sonra müzik tam kapatırken lütfen biri açtı... Durumu anlattım ve Aldığım cevap çok komikti. Yurt dışında hiçbir uçuşumuzda online check-in sorunu olmadı bugüne kadar... Ayrıca havalimanına 3 saat önce mi gittiniz zaten sizin kaç saat önce gittinizi biz tespit ederiz diye aba altından sopa göstermeler. Ben anlattıkça döndü bu sefer ülkeler arası online check-in saatleri değişiyor dendi. Aradım ulaşamadım diyorum. Her arayan hafta içi ulaşıyor dendi yurt dışı uçuşlarda ulaşacağınız telefon numaraları belli zaten sanki ben bilmiyormuşum gibi. Bunun gibi bir sürü ezberden cümle çözüm değil de nasıl alt ederiz karşı tarafı gibi üstten davranışlar sergilendi tarafıma bir daha da kullanmayı düşünmüyorum!

Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Berkan
14 Kasım 2023 10:48
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
04 Eylül 2024 09:03

Pegasus Uçak Biletim Olmasına Ve Vaktinde Gelmeme Rağmen Uçağıma Binemedim

25 Haziran 2024 09:58
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
09 Ocak 2024 14:34
Pegasus Sistem Hatası Ve İletişimsizlik Mağduriyeti
Pegasus Sistem Hatası Ve İletişimsizlik Mağduriyeti
Şirin sonuçtan hiç memnun değil

Bagaj Ağırlığı Ve Ücretlendirme Hatası

Şirin