Eren sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 19:39

Öncelikle merhabalar 26 Ağustos Kıbrıs balayı için uçak bileti şubat ayında almıştım. 2 gün önce tesadüf bagaj için bir bilgi almak için 0850 399 17 01 Pegasus müşteri hizmetleri aradım. Ben bagaj için bir şey sorarken oradaki çalışanları siz uçağa binemezsiniz dediler sebebini sordum t. C. Kimlik bilgileri doldurmadığınız için binemezsiniz dediler oysa ben bilgileri doldurdum hatta fatura da t. C. Bilgilerim hepsi yazıyor. Ve internette biraz araştırma yaptım t. C. Kimlik bilgileri doldurmadan kesinlikle bilet satış yapılmaz. Madem ben t. C. Kimlik numaramı yazmadım neden bileti sattınız bana. Talep oluşturdum T. C. Kimlik numarası doldurun diye 2 gün sonra mailden cevap geldi isim değişiklik ve başka birisine devredilemez cevap yazdılar. Oysa ben isim değişiklik için başvurmadım. Resmen benimle dalga geçiyorlar ve müşteri hizmeti aradığımda 2 kişi yüzüme kapattılar. Öneri olarak bileti iptal edin yeniden güncel fiyattan alın diye tavsiye ettiler. Güncel fiyat 4500 TL küsur fazla verecekmişim. Resmen dalga geçiyorlar. Kesinlikle dava açacağım maddi ve manevi tazminat davası açacağım. Bir an önce sorunumu çözünüz.

Eren
18 Ağustos 2024 20:23

Pegasus müşteri hizmetleri beni aradı biletimi iptal ettiler çözüm yerine bunu yaptılar bilginiz olsun.

Yagmur sonuçtan hiç memnun değil

Yagmur

07 Mart 2024 15:57

Pegasus Bilet Değişikliği Ve Ücret Farkı Sorunu

20 Şubat 00:51
Pegasus Bilet Değişikliği Ve Ücret Farkı Sorunu
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
18 Mayıs 17:22