Alper sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Kapı Değişikliği Sorunu

20 Eylül 2024 14:35

Pegasus Havayolu şirketinden 09.09.2024 saat 14:55 Sabiha Gökçen - Ercan Havalimanı uçuşum vardı. Yaklaşık 3 saat önce havaalanına giriş yaptım ve bilet işlemlerimi tamamladım. Bize verilen kapı numarasında beklemeye başladım. Son 45dk kalaya kadar ekran başında beklemek zorunda kaldım ve son 45dk ya kadar kapı numarası aynıydı. Son yarım saat kala kapılar açıldı ve kapıya gittiğimde uçağın kapı numarasının değiştiğini ve farklı bir kapıya alındığını öğrendim. Bunun ile ilgili tarafıma ne bir mail ne bir bildirim ne bir bilgi verildi. Yeni verdikleri kapıya gittiğimde henüz uçağın kalkmasına 15dk var iken içeri alınmadım. Son 20 dakika kala kapıların kapandığını ve yardımcı olamayacaklarını söylediler. Oysa uçak hala gözümün önünde bekliyor iken. Son 45 dakika kapı numarası değişen uçağın son 20 dakika kala kapıları kapandı. Yaklaşık benimle beraber 20 kişi o gün mağdur oldu ve uçağa binemedi. Bunun ile ilgili Pegasus'a ulaştığımda bir şikayet kaydı oluşturdular döneceklerini söylediler fakat şikayet kaydım içine bilgi bile yazılmadan kapatılmış. Aynı gün uçağa binmek için Pegasus hepimizden bilet parası isteyerek sonraki uçak için bilet parası aldı. Ve dikkat ettim ki her kişiden farklı uçak bileti parası alındı. Uçak aynı yerden kalkacak ve aynı yere gidecek. Neden herkesten farklı ücret alındığını sorduğumda bilgi vermediler. Bizlerden ücret alıp ve sonraki uçağa yerleştirdiler. Uçağı kaçırmamdan dolayı gidecek yerdeki transfer arabamı da kaçırdım ve sürekli ekstra ücretler ödedim. Pegasus bu konuda bizimle muhatap dahi olmayıp sürekli bilgi vermeden konuyu kapatıyor. Pegasus gibi büyük bir şirketin bu kadar acemice davranması gerçekten olağan dışı. İlgili uçak bilet ücretlerinin tarafıma iadesini istiyorum.

27 Eylül 2024 12:10

Pegasus hiçbir şekilde telefonlarda bilgi vermiyor bu konu hakkında hiçbir şikayetimize cevap alamıyoruz.

Fatih
26 Eylül 2023 18:56

Ahmet
05 Aralık 2024 09:53

Hasan
28 Nisan 2024 23:47
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Nilay
23 Ocak 2024 18:01