Pegasus ile Yaşanan Kayıp Bagaj Kabusu

Pegasus ile Yaşanan Kayıp Bagaj Kabusu
Devrim
04 Ekim 2024 17:00

Pegasus ile yurt dışına çıktım. Hayatımda hiç bunlar kadar kötü bir şirkete denk gelmedim. Bırakın bunlar hava yolu şirketi olmayı, bir züccaciye dükkanı işletecek kadar ne iletişime ne hoşgörüye sahipler. Bagajımı İstanbul'da bırakmış şirket. Kayıp bagaj oluşturdum yabancı ülkede. Yalnız bunlara mail atılamıyor, atılsa bile 5-10 gün sürede yanıt alırsınız. Neyse mecbur bir şekilde telefonumu yurt dışında açmak zorunda kaldım. Arayabilmek için. Bir sonraki gün bagajımın geleceğini söylediler. Neden haber vermiyorsunuz ya da mail atmıyorsunuz, cevap yok. Tabii o esnada başka bir kente gideceğiz. Ona göre yer ayarlamışız, bilet ayarlamışız. Üstelik kısa süreliğine gitmişiz oraya, 3-4 günlük. Bunun 2 gününün sizin bagajınızla geçtiğini farz edin. Neyse dedim, herhalde bunlar bir şeyler söylerler en azından. Aradığımda bagaj bölümünde birine bağladılar. İsmini yanlış hatırlamıyorsam İ*** adında biri açtı. Emin olun insan kılığında biridir sadece. Dedim böyle böyle bir mağduriyetimiz var. Siz de insansınız, bir geziye gittiğinizi farz edin ve başınıza böyle bir şey geldi. Sırıtarak bize yanıt verdi. Sonuçta bizim 21 günlük yasal hakkımız var bagajın elinize geçmesi için. Özür dilemek yok. Dedim bunun için bir özür bile dilemeyecek misiniz? Sizin ihmaliniz yüzünden benim gezim mahvoldu. Bagajınız elinize ulaştı ya sonuçta diyor. Ya sanki bana lütufta bulunuyor. Benim bagajım bana geldiği için. Ya bakar mısınız zihniyete, o an o insan müsveddesiyle iyi ki yüz yüze görüşmediğimiz için mutlu oldum. Bir zarar vermemek adına. Peki bunları niçin yazıyorum buraya? Kimse bu mağduriyeti ya da benzerini yaşamasın diye. Emin olun bunların mandal satabilecek kadar vizyon ve iletişimleri de yok. Pişman olursunuz. Diğer hava şirketlerinin uçuş plan değişikliğinde bile izledikleri politikaya bakarsanız görürsünüz bunu. Dönüş biletimi ondan 1000 lira fazla ödeyerek başka hava şirketiyle dönüş yaptım. Hakkımı bu insanlara hiçbir şekilde helal etmiyorum. Dilerim en ağır şekilde batarlar. İçinde çalışanlar da kaba sabalar. Aç kalırlarsa üzülmem. Benim tatilim mahvoldu, kimsenin olmasın diye buraya yazıyorum. Sonrasında bir şey olur diye beklemeyin, saçma sapan mailler atıyorlar. Her zaman son söz ulaşımda Pegasus pişmanlıktır.

Melike
09 Eylül 2024 13:24
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
27 Kasım 2024 18:50

Pegasus Hava Yolları İle Bebek Arabası Kaybı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Yasemin
03 Mart 2025 14:46
Pegasus Hava Yolları İle Bebek Arabası Kaybı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Ömerfaruk sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Müşteri Hizmetleriyle Çözülemeyen Bilet Sorunu

Ömerfaruk
02 Temmuz 2025 13:57
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Bagajım Çalındı, Pegasus Sorumluluktan Kaçıyor!

Taner
25 Temmuz 2025 10:47
Bagajım Çalındı, Pegasus Sorumluluktan Kaçıyor!
bagajim-calindi-pegasus-sorumluluktan-kaciyor-3.jpg
bagajim-calindi-pegasus-sorumluluktan-kaciyor-1.jpg