Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Hostes Hatası Tecrübesizlik

Yağmur
01 Şubat 2024 22:31

Merhaba, iyi akşamlar. Ben Yağmur Olçay. 31 Ocak 2024 tarihinde saat 17:40 uçuşunda yaşadığım bir olaydan şikayetçi olmak istiyorum. Koltuk numaram 24E ve 24F; ayrıca annem de bizimle birlikte seyahat ediyordu. Onun koltuk numarası 23F idi. Herkesi saçma sapan bir sebeple ayrı yerlere yerleştirmişlerdi. Yanımda oturan diğer yolcu ile annemin koltuğunu değiştirmek istedik ama kendisi Türkçe bilmediği için anlaşamadık. Yardım etmeye çalışan bir yolcu vardı, durumu izah edecekken hostes geldi ve konuyu anlamadan saygısızca bana çıkıştı. 'Yerinize oturun' dedi. O zaman hanımefendiye yerimden kalkmasını söyledim çünkü diğer yolcuyla ortak bir dil konuşamadığımız ve iletişim kuramadığımız için hostes de konuyu anlamadı ve olayı çok farklı anlattı. Bu arada diğer yolcunun eşi arka koltuktan yanımıza geldi ve çok rahatsız edici bir tavırla bir şeyler söyledi. Tabii ki anlamadığım için bir şey diyemedim. Bu şekilde bir saat geçti. Yanımda oturan diğer yolcunun yanına hostes geldi ve benimle hiç iletişim kurmadan onun haklı olduğunu ima eden bir konuşma yaptı. Konuşmak istediğimi çok açık belli etmeme rağmen ilgilenmeden gitti. Daha sonra yolcunun eşi yanımıza geldi. Çok saldırgan bir tavırla bana bakarak eşiyle konuşuyordu. Kabin ekibinden yardım istedim çünkü çok tedirgin ve korku içindeydim. Ve bizimle ilgilenen hostesi çağırdım ve bu olayın sorumlusunun kendisi olduğunu, eğer bana zarar verecek bir durum olursa uçaktan indikten sonra polise şikayet edeceğimi söyledim. Tutumu ve ilgisi çok rahatsız ediciydi. Yolcular arasında bu şekilde bir durum yaratmamalıydı. Ayrıca zaten diğer yolcu çok tuhaf hareketlere sahip ve gergindi. Buna rağmen olayı tek taraflı yürüttüğü için şikayetçiyim. Kendisine sadece aile olarak aynı koltukta oturmak istediğimizi anlatmaya çalıştığımı söylediğimde yüzündeki ifadeyi görmelisinizdi. Hatasını anlamıştı ama yarattığı ortam rahatsız ediciydi. Üç saat boyunca gergin ve huzursuz bir yolculuk yaşadık. Annem aramızda olay büyümesin diye ani bir hareket yaptığında dizinde bir rahatsızlık oluştu. Sebebi yine çalışanınızdır. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Koltuk Seçimi Yapılamıyor, Uçuşta Mağduriyet Endişesi Yaşıyorum

Özlem