Esma sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Firmasının Müşterilerine Harika İlgisi

17 Temmuz 2023 12:36

16.07.23 07:50 Milas-Ankara G6C1NB uçuşu rötar yapıp 08:50 de kalkacak diye mesaj geldi. Milas Havalimanında güvenlik geçişinde online check-in olmasına rağmen çok oyalandık ve uçağımız kaçtı. Pegasus firması ile yüz yüze görüşme yaptığımda o-bilet uygulamandan bilet alınmış bizlik bir şey yok deyip beni başlarından attılar. Bu arada yanımda engelli annem ve 3 yaşında kızımla biletlerimiz yandı, mağdur olduk ve muhatap olacak kimseyi bulamadık. O-bilet uygulamasından uçuş iptali ya da iade istedik onlarda Pegasus firmasına attılar biz aracıyız dendi. Mobil Pegasus uygulamasından iade istedim ve 277 lira gibi komik bir iade başlatıldı. Biletler 3000 üzerinde tutuyordu. Tüm bunlar ile uğraşırken tel dan Pegasus ile görüştük ve zaten iptal etmişsiniz yapacak bir şey yok denilip konu kapandı. Firmanın engelli prosedürü yok. THY ile uçarken annem hem indirim sağlıyordu bilet fiyatında hem de görevli gelip tekerlekli sandalye ile annemi geçişlerden rahatça geçiriyordu. Ankara da da Milas da da firmanın muhatap olacak bir tane personeli yok. Bagaj vermek için bile. Ayrıca uçak kalkmadan adımızı anons da etmedi. Ankara havalimanını bildiğimiz için giderken sorun olmadı ancak dönüşte tüm bu sorumsuz davranışlar uçağımızı kaçırmamıza sebep oldu. Dahası dönüş için uçak bulamayıp 11 saat küçük bir çocuk ve engelli bir kadın ile otobüs yolculuğu yaptık. Param gitti artık ancak bu yaşadığımız sıkıntıyı her yere şikayet edip bu firmanın kendine çeki düzen vermesini sağlayacağım!

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Bilet İptalinde Yüksek Kesinti Ve Mağduriyet Yaşadım

Barış
24 Eylül 2025 16:22

Süleyman
22 Nisan 2025 11:57
Alpay sonuçtan hiç memnun değil

Alpay
26 Haziran 2024 14:50
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
26 Temmuz 2023 13:20