Pegasus Bilet İsim Soy İsim Değişikliği?

Yasin
22 Şubat 2024 12:41

12 Şubat tarihinde ben ve arkadaşıma Pegasus'tan 23 Şubat 2024 tarihine saat 18.35'te İzmir - Sabiha Gökçen, 25 Şubat 2024 tarihine saat 18.05'te Sabiha Gökçen - İzmir seferleri için 2 bilet aldım. Sisteme ben ve arkadaşımın bilgilerini girmeme rağmen, sistemde ikinci bilette de benim adımın yazdığını biletleri aldıktan sonra fark ettim. T.C. kimlik numarası ve doğum tarihi arkadaşımın olmasına rağmen isim ve soy isim benim yazıyordu. Bu durumu düzeltmek için Pegasus'u aradım. Çağrı merkezindeki arkadaşlar, bu sorunu kendilerinin düzeltemeyeceğini, talep oluşturmamız gerektiğini söylediler. Talep oluşturduk, uçuşa neredeyse 24 saat kaldı ve bu hata hâlâ düzeltilmedi. Lütfen gerekli düzenlemenin en acil şekilde yapılmasını rica ediyorum. Telefonla bu işlemin ne durumda olduğunu öğrenmek istediğimde iki kez hatta bekletilip hat yüzüme kapatıldı. Süreç tıkanmış durumda ve çok büyük mağduriyet yaşamaktayız. Lütfen yardımcı olun!

Fatma

Merhaba sorununuz çözüldü mü?

Yasin

Merhaba uçağa alınmadık mağdur olduk otobüsle gittik arkadaşımla ücretimizinde yüzde 70 ini geri alabildik oda 1 ay sonra falan yani burnumuzdan geldi.

Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Nilay
23 Ocak 2024 18:01
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Ece
13 Şubat 2024 09:58
Pegasus Bizi Mağdur Etti
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
03 Nisan 2024 11:57