Remzi
16 Şubat 2024 20:45

201318827312 sipariş numarasına ait Luxell LXAF-01 Fast Fryer XXL Yağsız Hava Fritöz ürününden Ova AVM üzerinden N11'den 3 adet satın aldım. Ürünler 31.12.2023 tarihinde elime ulaştı ancak iki ürün sağlamken bir ürün kırık çıktı. Ürünlerin her biri ayrı ayrı sarılmış olmasına rağmen ortadaki ürün kırılmıştı. Ürünü açmadan kırık olduğunu anlayamazdım. Kırık olduğunu fark eder etmez, aynı akşam resmini çekip iade işlemi başlattım. Ancak karşı taraf iadeyi reddetti ve 'Ürün kargoya sağlam teslim edildi ve ürün kullanılmıştır.' ifadesiyle karşılaştım. N11'den sık sık alışveriş yapan bir müşteri olarak daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ürün sabah elime ulaştı ve akşam iade işlemini gerçekleştirdim. Bu süre zarfında ürünün kullanılmış olması mümkün değil. Eğer kullanmış olsaydım, neden sadece bir ürünü iade etmeyi düşüneyim? Diğer iki ürünü de iade ederdim. Luxell servisi tarafından rapor düzenlenip yetkili servis tarafından resmi çekildi ve durum yetkili kişilerce yazılı olarak belgelendi. Üzerinden bir ay geçmesine rağmen PTT Kargo tarafından herhangi bir rapor tutulmadı ve kargo görevlisi ürünü görmedi. Satıcıyla iletişime geçmediklerini söylediler ancak sürekli satıcıyla iletişim halinde olduklarını iddia ettiler ve satıcıyı haklı buldular. Kargo için ödediğim ücretin yanı sıra, kırık ürün gönderilmesi nedeniyle mağdur oldum. Para kolay kazanılmıyor ve bu durumda mağduriyetim göz ardı edildi. Çok uğraştım, kimse bana inanmadı. Defalarca e-mail gönderip durumu kanıtlamaya çalıştım, istenilen her şeyi yaptım ama yine de satıcı haklı bulundu.

17 Kasım 2023 14:28

Abdurrahman
07 Eylül 2024 11:46
Elanur sonuçtan hiç memnun değil

Elanur
13 Temmuz 2023 12:25
N11'in Elektronik Ürünlerde İade Problemi
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Nihal
08 Ağustos 2024 18:42
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
21 Aralık 2023 13:26