Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

N11 Bozuk Sensörlerle Gelen Robot Süpürge

Abdurrahman
12 Mart 2024 23:55

Sayın N11 Müşteri Hizmetleri,

18/02/2024 tarihinde platformunuzdan Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas (Sipariş Kodu: 20913816435) satın aldım. Ürün elime ulaştığında, maalesef ki robot süpürgenin sensörlerinde bir problem olduğunu fark ettim. Bu durum, cihazın temizlik fonksiyonlarını ciddi ölçüde olumsuz etkiledi ve duvarlara çarpıp işini yapmamasına sebep oldu.

Durumu hemen N11 müşteri hizmetlerine ilettim ve ürünün açılmış olması nedeniyle iade kabul edilmediğini öğrendim. Ancak, ürünün bozuk bir şekilde satılmasının ve sensörlerinin düzgün çalışmamasının Tüketici Hakları'na aykırı olduğuna inanıyorum. Bir ürünün açılması, onun işlevsel kusurlarını tespit etmek için gereklidir ve bu durumda iadenin reddedilmesi kabul edilemez.

Sorunu çözmek adına N11 temsilcileri tarafından geri dönüş yapılacağı taahhüt edilmişti fakat herhangi bir dönüş yapılmadı. Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi konusundaki vaatlerinize güvenerek bu satın almayı yaptım ve şu an mağduriyetimi dile getirmek zorunda kalmaktan dolayı büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.

Bu nedenle, yaşanan problemi adil bir şekilde çözüme kavuşturmanız için sizden acilen yardım talep ediyorum. Ürünün ya değiştirilmesini ya da tamir edilerek sorunsuz bir şekilde çalışır hale getirilmesini rica ediyorum. Eğer bu iki seçenek mümkün değilse, ödediğim ücretin tarafıma iadesini istiyorum.

profile profile

Öncelikle geçmiş olsun Sorununuz giderildi mi acaba?

Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
13 Mayıs 2024 13:20