Levent sonuçtan çok memnun

Media Markt'ta Kampanya Kargaşası: İphone Takas Hayal Kırıklığı

17 Nisan 2024 22:20
Levent'nin Teşekkür Mesajı
“Sorun çözülmüştür teşekkürler”

Media Markt Ankamall mağazasında eskisini getir yenisini götür kampanyası için iPhone 12 mini cihazımı verip iPhone 12 almak istediğimi belirttim ilgili kampanya için eski cihazımın ger alım bedeli olarak 12700₺ ile sayılacağını paylaştılar. Bütçemi ayarlayıp tekrar geleceğimi belirtip teşekkür edip mağazadan ayrıldım. Yaklaşık bir saat sonra kredi kartımda ödeme için yer açtıktan sonra evime de yakın olan Nata Vega mağazasına ilgili işlemi yapmak ve yeni cihaz almak için gittiğimde bu kampanyadan en az iPhone 13 alarak faydalanabileceğimi paylaştılar. 1 saat önce ankamallde alabileceğim söylendi üstelik tutar bile belirtildi. Nasıl olmuyor. Dediğim de Ankamall şubesine gitmemi belirttiler. Media Markt kurumsal olduğunu düşünüyorduk şubeden şubeye kampanya mı değişiyor? Hangi şube doğru bilgi paylaşıyor? Bu işlemi yapabilecek miyim?

18 Nisan 2024 08:56 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba Levent Ç. “Media Markt'ta Kampanya Kargaşası: İphone Takas Hayal Kırıklığı” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

19 Nisan 2024 18:40
Levent
Levent
10 Ekim 2024 12:59

Sorun çözülmüştür teşekkürler

Burak sonuçtan memnun

08 Kasım 2023 09:21
"Mağduriyetimi gidermediler ancak özür diledikleri için teşekkür ederim."
İlkan sonuçtan memnun

02 Mart 2024 11:04
"Media Markt sayesinde bu telefonu aldığım için mutluyum, fakat bu olayı yaşadığım için üzgünüm artık Piazza şubesini tercih etmeyeceğim maalesef farklı şubelere gideceğim, teşekkür ederim ilgilenip geri dönüş yaptığınız için."
Ayhan sonuçtan memnun değil

Media Markt Eskiyi Getir Yeniyi Götür