Mohamad sonuçtan memnun

11 Eylül 2024 18:04
Mohamad'ın Teşekkür Mesajı
“Doğru ürün nihayetinde teslim edildi, ancak yanlış ürün gönderildiği için tüm süreç gecikmeli ilerledi. Maalesef, ürünün kendisinde sorun vardı, ve kesinlikle fiyatını hak etmiyor. Bood servisine götürdüğümde, sorunu net bir şekilde göstermeme rağmen bir sorun olmadığını iddia ettiler. Bunun üzerine Media Markt ile iletişime geçip durumu ayrıntılı olarak anlattım ve sağladıkları iade için teşekkür ederim. Bu şirketle ilgili güvenimi yeniden kazanmamı sağladı ve bunun için kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca, telefonla görüştüğüm müşteri hizmetlerinde de çok kibar ve yardımsever çalışanlar vardı.”

Acil: Yanlış Ürün Teslimatı ve Yanıt Eksikliği

Merhaba,

29 Ağustos tarihinde verdiğim (Bood Kickscooter QR1200 Elektrikli Scooter) siparişimle ilgili yaşadığım hayal kırıklığını ve memnuniyetsizliğimi dile getirmek için yazıyorum. Siparişi verdiğimden beri birçok sorunla karşılaştım ve çözüm bulma çabalarıma rağmen hiçbir adım atılmadı.

Karşılaştığım başlıca sorunlar şunlardır:

1. Teslimat Zamanının Göz Ardı Edilmesi:
Siparişime açıkça belirttiğim gibi, teslimatın 08:00 - 11:00 saatleri arasında yapılmasını talep ettim. Ancak bu talebim görmezden gelindi. Teslimat, evde olmadığım bir saatte yapıldı ve bu nedenle ürün Media Markt’e geri gönderildi, bu da siparişimde gecikmeye yol açtı.

2. Ürünün Gönderilmeden Önce Test Edilmemesi:
Gönderilmeden önce ürünün test edilmesini açıkça talep ettim, böylece kusurlu bir ürün alma riskini ortadan kaldırmayı amaçladım. Ne yazık ki, bu yapılmadı. Ürün yalnızca test edilmemekle kalmadı, aynı zamanda bana tamamen farklı, daha ucuz ve sipariş ettiğim ürünün kalitesinde olmayan bir model gönderildi.

Yanlış ürün (Bood Kickscooter Q500 Elektrikli Scooter) 5 Eylül tarihinde elime ulaştı. Yanlış ürünü fark ettikten hemen sonra ekibinizle telefon ve e-posta yoluyla iletişime geçtim, ancak hala yanıt almadım. Bana 24 saat içinde biriyle iletişime geçileceği söylenmesine rağmen, 11 Eylül tarihi itibariyle hala hiçbir geri dönüş yapılmadı ve yanlış ürün alınmadı.

Birden fazla e-posta gönderdim ve birçok kez aradım, ancak tüm bu girişimlerim görmezden gelindi. Bu derece iletişimsizlik ve yanlış yönetim son derece profesyonellik dışı, hayal kırıcı ve tamamen kabul edilemez.

Taleplerim basit ve makul:

- Yanlış Ürünün Acilen Alınması.
- Ödediğim ve Sipariş Ettiğim Doğru Ürünün Hemen Teslim Edilmesi.
- İletişim eksikliği ve yapılan hatalar nedeniyle uygun bir tazminat.

Bu meselenin bir an önce çözüme kavuşturulacağını umuyor ve acil bir yanıtınızı bekliyorum. Aksi takdirde, sorunu daha ileriye taşımaktan başka seçeneğim kalmayacak.

11 Eylül 2024 18:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Mohamad M. “Media Markt Yanlış Ürün Teslimatı Ve Yanıt Eksikliği” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

13 Eylül 2024 16:56

Merhaba Mohamad M. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 240913-032695 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

17 Eylül 2024 12:45

Güncelleme: 17 gün geçti ve hâlâ hiçbir şey olmadı. Geçen hafta beni aradılar, ancak yanlış ürünü bile almadılar. Bu nasıl yasal olabilir? Hangi standartlara göre çalışıyorlar ve müşterileri umursuyorlar mı? Yaşadığım bu durumu tüm platformlarda paylaşmaya başlayacağım ve bu kabul edilemez duruma bir son vermek için yakında yasal işlem başlatacağım. Sipariş tarihi: 29.08.2024 Yanlış ürün teslimi: 05.09.2024 Bugün itibariyle, 19 gün geçti ve hâlâ ödediğim ürünü almış değilim.

20 Eylül 2024 14:00

29 Ağustos'ta sipariş verdim ve bugüne kadar (20 Eylül) yanlış gönderdikleri ürünü geri almak için bir zahmete bile katlanmadılar! 22 gün geçti ve bu kadar sorumsuz, profesyonellikten uzak bir hizmet gerçekten utanç verici! Evimi kendilerine depo mu sanıyorlar? Bu ciddiyetsizlik ve saygısızlık daha ne kadar sürecek? Doğru ürünü almam için kaç ay daha beklemem gerekiyor, tabi alabilirsem!

26 Eylül 2024 13:15

Güncelleme: 25 Eylül'de, 5 Eylül'de yanlışlıkla gönderilen Bood Kickscooter Q500 Elektrikli Scooter nihayet alındı; bu süreç 20 gün sürdü. Umarım tüm bu gecikmelere rağmen, artık ürünü doğru bir şekilde test ederler ve satın aldığım Bood Kickscooter QR1200 Elektrikli Scooter modelinin doğru bir şekilde gönderildiğinden emin olurlar.

29 Ekim 2024 13:54

Doğru ürün nihayetinde teslim edildi, ancak yanlış ürün gönderildiği için tüm süreç gecikmeli ilerledi. Maalesef, ürünün kendisinde sorun vardı, kesinlikle tavsiye etmiyorum, fiyatını hak etmiyor. Bood servisine götürdüğümde, sorunu net bir şekilde göstermeme rağmen bir sorun olmadığını iddia ettiler. Bunun üzerine Media Markt ile iletişime geçip durumu ayrıntılı olarak anlattım ve sağladıkları iade için teşekkür ederim. Bu şirketle ilgili güvenimi yeniden kazanmamı sağladı ve bunun için kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca, telefonla görüştüğüm müşteri hizmetlerinde de çok kibar ve yardımsever çalışanlar vardı.

29 Ekim 2024 14:00

02 Ağustos 2024 10:34
Media Markt Yanlış Ürün Kargolanması Sonrası Yaşatılan Mağduriyet
Gül sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2025 16:11
yeni-aldigim-scooter-arizalandi-media-markt-ilgisiz-kaldi-7.jpg