Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 20:29

Görselde eklediğim İzmir Westpark AVM'de bulunan Mavi mağazanızdan değişim yaptım. Ürünü bu süreye kadar giymedim. Ürünün arka yüzünde dikiş kısmında büyük bir defo var. 16.07.2024 tarihinde mağazaya gidip değişim istedim. Ürününüzü almadılar. Mağazanızın müdürü İ******, ne söylediysem ne iade aldılar ne de değişim yaptırdılar. Mavi olarak siz ürününüzün arkasında durmuyor musunuz? Böyle bir yanlış ile karşılaşmadım. Bir daha Mavi mi, asla!

17 Temmuz 2024 08:57 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Hüseyin K., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

17 Temmuz 2024 11:04

Sayın Hüseyin K., Konuyla ilgili olarak sizleri bize vermiş olduğunuz numaradan aradığımızı ancak ulaşamadığımızı bilmenizi isteriz. Size ulaşabileceğimiz farkı bir telefon numaranızı gönderebilirseniz sizinle hemen iletişime geçmek ve detaylı görüşmek isteriz. Saygılarımızla,

21 Temmuz 2024 16:32

İlave numarama vermeme rağmen dönüş sağlanmadı 👎

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
21 Nisan 2024 20:35
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Defolu Ürün İçin İade Talebim Fiyat Etiketi Gerekçesiyle Reddedildi

Mavi Mağazasında Değişim Kabusu
Kardelen sonuçtan çok memnun

Kardelen
31 Temmuz 2023 22:16
"Mavi müşteri hizmetleri aynı gün içerisinde dönüş sağladı ve çözüme ulaştı çok teşekkür ederim."
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Değişim Sürecinde Eksik Bilgilendirme Ve Mağduriyet

Yaşar