12 Haziran 2023 02:15481

Merhabalar
Yıllardır Mavi mağazalarından alışveriş yapıyorum. Yıllarca markanın büyümesine yardımcı olduk. Bütün çevrem dahil bir çok insan size güveniyordu. Neyse konuya girmeliyim.
Sizden 10 yıldan beri alışveriş yapıyorum.
Size 8 yıl önce ürettiğiniz kazağı getirip inceleseniz kendinizden utanırdınız.
(8 yıl yani sezon sizden aldığım tek kazağı giydim yıllarca çevremde soruldu. Markanızı çok iyi anlatıyordum)
Sonrasında Yaklaşık 3-4 yıl oldu.
Sizin Mavi Black Pro olsun yakalı t shirt olsun. Alıp giyiyorum ve 3.4 giyişimden sonra yıkanınca solmuş yıpranmış vs gibi hataların üstü örtülmüş ürünlerinizi görüyorum. Bu yıpranmış ürünlerin rengi solmuş ürünleri buraya fotoğrafını bırakıyorum.
Sizden alıp giydiğim kazağı incelemek isteyip utanmak istiyorsanız da irtibata geçin size gönderirim.

Mavi Black Pro Pişmanlıktır!

12 Haziran 2023 09:03 (Şikayetten 6 saat sonra)

Sayın Tayfun A., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

12 Haziran 2023 13:12

Sayın Tayfun A., Konuyla ilgili olarak sizleri bize vermiş olduğunuz numaradan aradığımızı ancak ulaşamadığımızı bilmenizi isteriz. Size ulaşabileceğimiz farkı bir telefon numaranızı gönderebilirseniz sizinle hemen iletişime geçmek ve detaylı görüşmek isteriz. Saygılarımızla,

12 Haziran 2023 23:40

Maalesef iletişim kurmak istemiyorum. Mağazalarınızda adresim mevcut ya özür gerçekleştirirsiniz ya da devam ederim Forum sitelerinde şikayet yazmaya benim için büyük bir zevk olur. Mavi pişmanlık.

24 Haziran 2023 18:22
Eki aç

Giymediğim ve yıkamadığım ürünü dün gece yıkadık Son durumu görüyorsunuz Mavi Black Pro/Team Pişmanlıktır.

Mavi Ürünlerinde Kalite Sorunu

Burak
Burak
14 Nisan 2024 10:37484

Mavi mağazasından aldığım son kıyafetlerim o kadar kalitesiz ki 2 defa giymemde ya yırtılıyor ya da dikiş yerlerinden ay...

Sefura
Sefura
6 Ağustos 2023 22:531.249

"Benimle iletişime geçen hanımefendiye teşekkür ederim sorunumu çözdüğü için."

Umut
Umut
18 Temmuz 2024 10:26292

Yaklaşık 2 ay önce aldığım şort, sanki 3 senedir giyiyormuşum gibi ağardı ve rengi attı. Biliyorum klasik kullanıcı hata...

Mavi Jean Kalitesinde Düşüş

Rezzan
Rezzan
10 Mart 2025 20:57218

"Mavi müşteri temsilcisi Hivda hanım beni arayarak son derece nezaketli bir üslup ile sorunumu gidermek konusunda bana yardımcı oldu ve yaşadığım problem giderildi. Hivda hanıma çok teşekkür ediyorum."

Tümünü Gör
Mavi Tişörtte Delik Oluştu!

Mavi Tişörtte DelikOluştu!

Nergis
Mavi Ve Giderek Düşen Malzeme Kalitesi

Mavi Ve Giderek DüşenMalzeme Kalitesi

Rıfat
Mavi'nin Tişörtlerinin Solması Ve Dikişlerin Yırtılması

Mavi'ninTişörtlerinin Solması Ve Dikişlerin Yırtılması

Meltem
Mavi Hatalı Renk Beyaz T-shirt Yerine Yeşil Renk T-shirt Geldi!

Mavi Hatalı RenkBeyaz T-shirt Yerine Yeşil Renk T-shirt Geldi!

Mavi Lütfen Bir An Önce Çözüm Bulunsun

Mavi Lütfen Bir AnÖnce Çözüm Bulunsun