23 Aralık 2024 20:18

Mavi online siteden kapıda ödemeli sipariş verdim. Sipariş tutarı 1120.95₺ 3 parça ürünü 2 kargo olarak gönderdiler. İlki 13 Aralık'ta geldi. 1120.95₺ ödedim diğerinde ödeme yapmayacağımı düşünerek. Diğeri de 21 Aralık'ta geldi ve onda da toplam tutar ödemeli olarak geldi. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde paketi ödeyip almamı ve kendilerine de IBAN bilgisi iletmemi parayı göndereceklerini söylediler. Tamam dedim. 2. Paketin 12 günde kargoya verilmesini söylemiyorum bile! 4 gündür onların hatası yüzünden fazladan ödediğim parayı iade etmelerini bekliyorum. Üstüne suçu Aras Kargo firmasına atıyorlar onlar o şekilde talep etmiş diyorlar ki öyle olmadığını biliyorum. Paramı almak için beklememi söylüyorlar. Her seferinde. Kendi hataları yüzünden beni mağdur ediyorlar ve yardımcı olmuyorlar.

27 Aralık 2024 09:52 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Nilay B., Konuyla ilgili olarak sizleri bize vermiş olduğunuz numaradan aradığımızı ancak ulaşamadığımızı bilmenizi isteriz. Size ulaşabileceğimiz farkı bir telefon numaranızı gönderebilirseniz sizinle hemen iletişime geçmek ve detaylı görüşmek isteriz. Saygılarımızla,

27 Aralık 2024 10:50

1 kere aradınız be görüştüm arayan kişiyle! Aynı numaradan ulaşabilirsiniz

27 Aralık 2024 10:51

1 kere aradınız ve görüştüm arayan kişiyle! Aynı numaradan ulaşabilirsiniz

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
04 Nisan 2024 17:35
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
30 Kasım 2023 14:38
Nilsen sonuçtan hiç memnun değil

Nilsen
05 Nisan 2024 10:33