Burak sonuçtan hiç memnun değil

LCW De Kolayını Bulmuş Teste Gönderelim. 2 Giymede Tüylenen Ürünün N

LCW De Kolayını Bulmuş Teste Gönderelim. 2 Giymede Tüylenen Ürünün N
17 Ocak 2024 14:21

LCW mağazasından 3 ay önce almış olduğum eşofman altının yan kısmının tüylenmesinden dolayı dün Rize Şimal AVM deki mağazanızdan değiştirilmesi talebinde bulundum. Mağaza depo sorumlunuz yanlış yıkamadan kaynaklı olabileceğini belirterek teste göndermek istedi. 3 ay önce alınmış bir ürünün nesini teste göndereceksiniz.
- 16 yaşında okula giden bir öğrenci 3 ayda kaç defa giymiştir ve bu ürün yıkanmıştır?
- siyah renkli olan bu ürün beyazlar ile ve tek başına yıkanmadığına göre diğer yıkanan ürünlere bir şey olmaz iken bu ürün mü yıkanmadan dolayı havlandı.
- aynı anda almış olduğum diğer eşofman altına bir şey olmaz iken bu ürün mü 2 yıkamada havlandı
- bu eşofman altını LCW den aldım. Pazardan almadım. Yok bizim ürünlerimiz pazar malı diyorsanız diyecek bir şey yok

V**** K**** ve M****** K****'ün önce müşteri memnuniyeti öğretisini ön planda tutarken depo sorumlusunun %51 pamuk, %49 polyester olan eşofman altının direk teste göndermemiz gerekli demesini esefle kınıyorum.
Eşofman altının 3 ay içerisinde havlanması nedeniyle değiştirilmesi talebinde bulunuyorum.

17 Ocak 2024 14:36 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
15 Ocak 2024 09:10