26 Nisan 2024 15:48
25 Nisan 2024 23:00

LCW mobil uygulama üzerinden çok beğenerek satın aldığım eşofmanı bugün yıkadım, daha hiç giyilmedi. Çocuğum yarın okulda giymek istediği için yıkadım ve asarken paçaların biri diğerinden neredeyse 5 cm kısa olduğunu fark ettim. Ayıplı ürün satışı yaptığınız için sizi Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim. Bu kabul edilebilir bir durum değil.

26 Nisan 2024 15:55 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

26 Nisan 2024 17:31
lcw-ayipli-urun-satisi-4.jpg
lcw-ayipli-urun-satisi-1.jpg

Sorun şu ki, öncelikli olarak ayıplı ürün satışı yapmanız büyük bir hata ve oğlum eşofmanı çok severek aldırttı, takım olarak satın aldım. Hemen giymek istiyor ancak sizin hatanız yüzünden beklememek durumunda kalıyor. Ürünü ivedilikle hatasız olanıyla değiştirmek istiyorum. Lütfen tarafıma aynı beden ve hatasız ürünü temin edip, ivedilikle gönderiniz. Daha fazla mağdur edilmek, bekletilmek istemiyorum.

28 Nisan 2024 14:50

Yarın Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet başvurumu yapacağımı tarafınıza tebliğ ederim. Ayıplı ürün satışı yaptığınız halde, müşteri mağduriyetine son vermemeniz, kaldı ki aynı ürünle birebir değişim talep etmeme rağmen benimle iletişime geçmediğiniz için, hukuki yollardan hakkımı arayacağımı bilgilerinize sunuyorum.

29 Nisan 2024 10:56

Tarafımla iletişime geçecek misiniz?

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilmeyen Sipariş Ve Ücret İadesi Sorunu Yaşıyorum

07 Ekim 2025 21:47