Volkan sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 23:29

100 Mbps hızl parası ödüyorum 30 Mbps bile alamıyorum artık bıktım bir kere bile Çözülmediği için acil çözülmesini istiyorum

TÜRKSAT aboneyim. Bir hafta önce tarifemi değiştirdim. 100 Mbps 'ye kadar olana geçtim. O günden beri Wi-Fi ' de 50 üstü hız alamıyorum. Kaç kere ekip çağırdım. Tek cümle bu modem o hızı desteklemiyor. Sattıkları kıskaca modeminizin üstünde 300 Mbps Wi-Fi yazarken nasıl desteklemiyor? Satarken böyle dememiştiniz. Sonra Netmaster firmasını aradım. Onlarda diyor ki modem uyumlu 100 almanız gerekir.
TÜRKSAT size sorun yaratıyor. Tekrar ekip geldi dedim böyle böyle yok abi onlar uğraşmamak için yalan söylemiş. 2.4 de bu cihaz yüz alamaz. Öyle mi kardeş dedim mesele 2.4 mü? Evet dedi. Hemen TP-Link acces Point kurdum 2.4 Luk. Çat diye 90 hızları gördü.
Hani 2.4 vermezdi? Cevap yok... Hatta modem biraz ayar kurcaladım. Bu ara 90 ları gördü aha dedim bak hani olmazdı? Abi o hıza inanma dedi hız testinde. Tamam kardeşim dedim hemen idm indirdim veri başlattım. Saniyede 10/12 MB iniyor. Hadi bunu da bir şey de dedim. Abi bilemiyorum. Adam evden çıktı yarım saat sonra birden bire hız yeniden 50.
Kontrat yaptığım için pişmanım. Her ay parasını ödüyorum. Hizmet yarı yarıya alıyorum 100 nere 50 nere... Madem diyelim hadi cihaz desteklemiyor. Pakete geçmeden önce uyarsa idiniz. Bu modemle olmaz deseydiniz her gelen ekip abi yeni modem verelim yeni dediği model şu an kullandığım model ile aynı dönemden bilmem kaç yıllık. Sorunumu acil çözün. Yoksa anında mahkemedeyim. Hem hizmet vermediğiniz hem de 300 Mbps diye sattığınız modemin (300 olmaması yüzünden tabi bu sizin iddianız)
Ayrıca Netmaster' in sizin yok desteklemiyor dediğiniz modeme cevabını ekliyorum görsel olarak. Hemen çözüm bekliyorum. Paramızı yolda bulmuyoruz.

11 Temmuz 2024 09:01 (Şikayetten 9 saat sonra)

Ertan
Ertan
Şikayeti Çözüldü

Evet haklısınız bizde bu sebeple mağduruz yeni üyeyim çok pişmanım

Arif sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2023 14:50
Aysu sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 20:05

10 Temmuz 2024 15:17