Öznur sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 00:01

İstikbal'den yaklaşık dört ay önce Serra koltuk takımı aldım pişman oldum Berjer koltuğu kumaş potlu ve bir bacağı paslı gönderdiler kurulumda dile getirdim tamir yaptık dediler.

Berjer geldi hala potluk var oturup kalktığımda koltuk düzeltiyorum bin pişman oldum ufak tefek koltuk potlukları üçlüde de var bir dünya para alıp müşteriyi mağdur bırakıyorsunuz Berjer iade etmek istiyorum!

27 Ağustos 2023 00:05 (Şikayetten 3 dakika sonra)

01 Eylül 2023 08:09

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

03 Ocak 2024 14:15
İstikbal Serra Berjer Koltuk Kumaş Potluğu

Ürün alalı yaklaşık yedi yedi ay geçti potluk kumaş altı deforme potluk berjer kırışıklığı (sözde tamir etmelerine rağmen) devam etmekte. Eve de geldiler bakıp bakıp gidiyorlar bu saatten sonra ürün teslime yemeyeceğim Serra üçlü koltuğun sağlam alt oturma modülü ve Serra berjerimin yenisini talep ediyorum hatalıları almalarını istiyorum. Tüketici Mahkemesi'ne de yazdım bayiyi arayın diyorlar. Yirmi sefer ilettim sorunu gelen servis ellemiyor. Benim sorunum bayi ile değil İstikbal ile siz işi bitirin.

09 Ocak 2024 17:51

9 Ocak Salı maillermize ve aramalarıma istinaden akşam üzeri mağaza yetkilisi iade gerçekleşebilir mail attıklarını belirtiler. Mağaza onay faturası bilgilerimi alıp kendilerine tekrar göndereceğini bunun karşılığında iademi alacağım söylendi. Bakalım umarım yarın tekrar sözlerine binaen gidip elim boş dönmem

23 Şubat 2024 14:07
İstikbal Serra Berjer Koltuk Kumaş Potluğu

Hatalı ürün Tüketici Mahkemesi kararına getirmelerine karşın, onları bile görseldeki gibi misli ile kusurlu getirdiler her şey arapsaçına döndü. Benim zamanımın şu halimin faturasını kim karşılayacak. Güven suistimal söz konusu İstikbal

23 Şubat 2024 14:09
İstikbal Serra Berjer Koltuk Kumaş Potluğu

Yeni gelen defolu ürünler ektedir...

05 Nisan 2024 06:57
Ünal sonuçtan çok memnun