Elvan sonuçtan çok memnun

06 Haziran 2023 16:55
Elvan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler sorun çözüldü.”

İstikbal Koltuk gıcırdama ve ayaklarının kırılması... Çok beğenerek aldığımız koltuk takımı ne yazık ki 2 ay küsur sürede teslim edildi. Bu yetmiyormuş gibi birkaç ay sonra bayağı bayağı gıcırdama başladı oturunca bebeğim uyanıyor. Sonrasında koltuk orta ayakları çatlayıp kırıldı. Bu kadar para verip bu kadar nasıl basit bir şekilde kırılıyor anlamıyorum. Ayak değişimi yaptı eşim ve şu an servise ulaşmaya çalışıyorum kaydı oluşturuldu fakat servis numarası vermiyor bayi. Onlar size ulaşacak ola ki duymadınız telefonu bir daha aramazlar ve sizi sistemden kapatırlar ulaşamazsınız hakkınız gider gibi saçma bir cümle kuruluyor... İstikbal Mobilya sorununuza çözüm lütfen!

06 Haziran 2023 17:00 (Şikayetten 5 dakika sonra)

08 Haziran 2023 16:49

18 Temmuz 2023 23:31

Ekip evimize geldi ve sorunu çözdü. Balıkesir servis ekibine ilgileri ve temiz düzenli çalışmaları için ayrıca teşekkür ederim.

30 Kasım 2023 20:51

Teşekkürler sorun çözüldü.

Utku sonuçtan çok memnun

22 Kasım 2023 12:23
"Dönüşünüzü için teşekkürler"

11 Haziran 2024 11:22
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 18:39
İstikbal Koltuk Takımı Hayal Kırıklığı
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 18:46

İstikbal Kategorileri