Engin sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Hasarlı Gelen Koltuk Takımı

27 Mayıs 2023 20:04

28.04.2023 tarihinde Zafer Belek k. Ören şube İstikbal'den koltuk takımı aldık gelen koltuk takımları üretimden kaynaklı hasarlı geldi ve getiren arkadaşlar rapor tutup gitti. 1 aydır İstikbal'i arıyorum yardımcı olmuyorlar satan firmayı arayıp söyleyin diyorlar satıcı firma yüzümüze bakmıyor arıyorum dönüş yapacağız diyor ve dönüş yapmıyorlar. İstikbal genel merkeze de yazıklar olsun size hiç yakışmıyor.

27 Mayıs 2023 20:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Engin
Engin
27 Mayıs 2023 20:38

Ulaşsak ne yapıyorsunuz ki çözümünü siz bize atıyorsunuz satıcı firma ilgilenecek sizinle diyorsunuz genel merkez olarak bizim sorunumuzu çözemedikten sonra bayiye neden topu atıyorsunuz. Bu koltuk takımını bayii mi üretiyor siz gönderiyorsunuz adam satıyor adamın işi satmak arızalara ve hasarlı gönderdiğiniz ürüne adam ne yapacak

31 Mayıs 2023 15:58

Ersin sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 12:16

23 Ağustos 2023 19:56