İş Bankası Bankanın Kampanya İptali Ve Müşteri Mağduriyeti

12 Kasım 2024 01:23

ISBN1182576828 referanslı şikayetim üzerine yapılan açıklamaya itiraz.
Türkiye İş Bankası Genel Müdürlüğüne,
Maaş müşterisi olduğum İş Bankası ***24 numaralı kartımla 26.09.2024 tarihinde yaptığım Referans no13500 Onay kodu: *15 olan eğitim harcaması karşılığında bankanızın sunduğu kampanyadan yararlanmış olup, kurumun değil bankanızın mobil sisteminde taksite böldüğüm işlemim 6 Kasım 2024 tarihinde bankanın kampanya iptali dahilinde "taksite böldüğüm işlemi iptal edip tek çekime çevirmiştir. Bu konuyla ilgili gerekli çalışmaların sağlanması, mağdur olan tarafın benim olmam gerektiği şekilde çözmenizi, firmaya veya bankayla ilgili sorunları kendi aranızda çözüp bana daha detaylı bir çözüm ile gelinmesini rica ediyorum.
İşlemde aşağıda belirttiğiniz durum var ise mobil onay öncesi bu iş yeri ile anlaşma yapmayıp sistemin işleme onay vermemesi gerekmektedir. Bizler sizlerin hangi şirket ile yaptığınız sözleşmelerin detayına hakim değiliz, sizin müşteriniziz. Yapılan işleme onay verip yaklaşık 2 ay sonra sistemden onaysızca ve bilgi vermeksizin iptal işlem yapmak aldatma göstergesidir. Yapılan hatanın en kısa sürede müşteriye herhangi bir yansıması olmadan ivedilikle düzeltilmesi gerekmektedir. Düzeltme ekstre döneminde yapılmadığı takdirde hukuken delilli bu olay hakkında gerekli birimlere şikayet oluşturulup hakkınızda savcılıktan suç duyurusu yapılacaktır.
Banka cevap:
Yapılan incelemelerde, sonu 0624 ile biten kredi kartınızla 26.09.2024 tarihinde C** E* isimli iş yerinden gerçekleştirmiş olduğunuz *** tl tutarındaki işleminizi, yukarıda ilk kısımda detaylarına yer verilen eğitim/özel okul sektörüne yönelik kampanyamız kapsamında 27/09/2024 tarihinde taksitlendirdiğiniz tespit edilmiştir. Sonradan taksitlendirme işlemi gerçekleştirdiğiniz iş yerinin eğitim faaliyeti göstermemesi sebebiyle, kampanya koşullarına uygun olmadığı gerekçesiyle 06.11.2024 tarihinde iptal edilmiş ve toplam işlem tutarı peşin olarak sonu 0624 ile biten kredi kartınıza borç kaydedilmiştir.
Konuyla ilgili işlemi gerçekleştirdiğiniz iş yeri ile iletişime geçebilirsiniz.

Anil sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 20:04
İş Bankası MaxiPuan Kampanyasında Yaşanan Sorunlar
Mehti sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim Harcamalarında Taksit Mağduriyeti

09 Kasım 2024 09:50
Eğitim Harcamalarında Taksit Mağduriyeti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Taksitlendirme Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

09 Aralık 2024 00:48
Abdulbaki sonuçtan hiç memnun değil

Abdulbaki
07 Eylül 2024 12:31