Didim İş Bankası Şubesi Hakkında Şikayetim Var

13 Mart 2024 12:57

Merhaba,
Ben Birsen K****** neredeyse 20 yıldır hem ticari hem de bireysel olarak İş Bankası ile çalışmaktayız. Ancak bugün 13.3.2024 saat 11:00 gibi İş Bankası Didim şubesinde 3. Gişede çalışan genç erkek memurdan görmüş olduğumuz saygısız, hoşgörüsüz, sinirli, duyarsız ve ters konuşma tavrı hayatım boyunca hiçbir bankada yaşamadım ve buradan o beyefendiyi iletişim dili, üslubu ve bizi terslemesi konusunda şikayetçiyim. Zira beyefendi ismini bile söylemedi müdüre sizi şikayet edeceğim dediğimde gidin adımı müdür söyler size dedi. Ben 75 yaşındaki annemi kendi işlerini kendisi yapabilmesi için bir şeyler yaparken 3. Gişede çalışan erkek memur tarafından saygısız konuşmalara maruz kaldı. Maalesef köklü bankacılığı olan bankamıza bu tavırlar yakışmadı. Herkes sorunlarını iş yerine taşımamayı öğrenmesi gerekiyor.
Diğer taraftan müdüre çıkmamda neredeyse engellendi karşılarında güçsüz yaşlı bir kadın var ya onun bu şekilde bir muameleye uğraması pek kimsenin umurumda değil sanırım. Bu memur bana ismi söylenmeyen memur hakkında uyarı yapılmasını ve eğer bu şekilde insanlara davranıyorsa takip edilmesini ve gereğinin yapılmasını diliyorum. Konu hakkında sizdendir geri dönüş talep ediyorum.

Selamlar, iyi çalışmalar

Buket sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2024 13:16
"İs bankası Didim şubesinden Perihan hanım az önce benimle iletişime geçti, konu hakkında gerekli müdahalelerin yapıldığını iletti. İlgilerinden dolayı teşekkür ederim."

Müşteri Temsilcisinin Olumsuz Tutumu Ve Yetersiz Bilgilendirme

17 Ekim 2025 14:39

İzmir Çiğli Aosb İş Bankası Personelin Kötü Davranışı!

13 Temmuz 2024 13:09

İş Bankası Kategorileri