Yurt Dışında ING Mobil Bankacılık Çıkmazı: SMS Engeli

Yurt Dışında ING Mobil Bankacılık Çıkmazı: SMS Engeli
07 Kasım 2024 04:25

ING mobil bankacılığa giriş yapamıyorum. Sim kartım yanımda değil ve şifre istediği için giremiyorum. Diğer işlemleri kimlik + kart doğrulama + biyometrik yüz doğrulama ile gerçekleştirebiliyorum en sonunda SMS şifresi istiyor. Şaka gibi. Sadece mobil bankacılığıma giriş yapmak istiyorum. Yurt dışında olduğumdan dolayı müşteri hizmetlerinin numarasını arayamıyorum hat düşmüyor. Mobilden canlı destek ile görüştüğümde de ısrarla dalga geçer gibi bana müşteri hizmetlerinden halledebileceğimi söylüyor. Hiçbir yol bırakmamışlar girebilmem için. Sim kartın yanında değilse bittin asla parana ulaşamazsın.

WhatsApp destek hatları bile yok ki oradan görüntülü arayıp kimliğimi göstereyim. Hiçbir şey yapamıyorum. Paramı aktaramıyorum. Maaşıma ulaşamıyorum. Kredi kartı ödemelerimi zamanında yapamadım. Şirketimin giderlerini ödeyemedim. Mobil bankacılık teknik bir arıza verdiğinden dolayı başka cihazdan SMS yoluyla tekrar giriş yapmam gerekiyor. Ama yapamıyorum. Tüm kimliğimi doğrulayarak başka şekilde giriş yapamam SMS istiyor sadece. Başka bankalar parmak izi vs sistemler getirirken ING sadece ama sadece SMS'e bağlı bırakıyor.

Form doldurduk gönderdik ama ne zaman dönecekler bana? Benim bu ödemelerim ne olacak? Böyle iş mi olur? Yurt dışında parasız bıraktı. Bizi ING. Mağdur durumdayım ve bu durumun bir an önce çözülmesi için ne yapacağımı bilmiyorum. Çünkü numaramı değiştirmek için mobil bankacılığa girmem ya da müşteri hizmetlerini aramam gerekiyor ama bunları yapamıyorum. Neden biliyor musunuz çünkü sim kartım yanımda yok. SMS'lerime ulaşamıyorum. Şaka gibi şaka.

07 Kasım 2024 09:04 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba İrem U., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Teşekkürler.

07 Kasım 2024 09:44

2694549 numaralı bildiriminiz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

07 Kasım 2024 11:38

Geçilmiyor iletişime bakın dünden beri ödemelerimizi yapamıyoruz ayrıca buraya yazdığım yurt dışı hattı yurt dışından aramalara açık mı bilmiyorum. E mail yolu ya da görüntülü konuşabileceğimiz başka bir yol yok mu? Bekliyoruz da cevap vereceğiniz kesin bile değil zor durumdayız!

07 Kasım 2024 12:19

Müşteri temsilcisine bağlanmaya çalıştık yurt dışı paket yapıp mobil şifre istiyor ciddi misiniz siz... Mobil şifrem olsa zaten uygulamaya girebilirim. Böyle komik bir şey olamaz ya. Ulaşabileceğimiz hiçbir yer bırakmadınız bize gerçekten... Sorun derhal çözülmezse bu mağduriyet için avukatımla iletişime geçtim gerekli işlemleri başlatacağız. Kurulan sistem o kadar saçma ki kendi parama ulaşamıyorum. Telefonu kaybetsem bittim ben demek ki.

07 Kasım 2024 12:27
07 Kasım 2024 12:31

Ya dalga mı geçiyorsunuz mobile giremiyoruz zaten. Burada şube yok. Anlamak mı istemiyorsunuz? Ben buradan bir vekalet yollamaya kalksam Türkiye'ye kaç gün sürecek ulaşması? Vekaletname Almanya'dan Makedonya'ya 20 günde ulaştı geçen gün. Dalga geçiyorsunuz resmen benimle ya.

07 Kasım 2024 12:33

Bizi mağdur ettiğiyle kaldı ING. Bizi yurt dışında parasız bıraktı. Sim kartıma ulaşmam için ülke değiştirmem gerekiyor şimdi. Kısıtlı para ile. Hiçbir işe yaramadınız. Ufacık bir problemi bile çözemediniz.

Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
08 Temmuz 2024 21:04
ING Bank Şifremi Sıfırlamam İçin Yardımcı Olmuyor!
ING Bank Şifremi Sıfırlamam İçin Yardımcı Olmuyor!
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Melis
25 Kasım 2024 16:04
ING Mobil Bankacılık Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arzu
02 Ekim 2024 11:19