ING Bank Turuncu Ekstra Programında Puan Sorunu

ING Bank Turuncu Ekstra Programında Puan Sorunu
Emre
29 Eylül 2024 13:00

ING Bank'ta Turuncu Ekstra programı kapsamında 50.001 TL ve üzeri para transferi ile en az 24 saat hesabınızda bu bakiyeyi tutmanız durumunda karşılığı olan 12.000 Puan veriyor. Bu puan ile çekmiş olduğunuz krediyi indirimli ödüyorsunuz. Ancak eşim de ben de bu bakiyeyi belirtilen koşullarda hesabımızda tutmamıza rağmen belirtilen puan karşılığı yansımadı. 3 defa müşteri hizmetleri ile konuşmama rağmen 1 haftada haklı sorunumuz çözülmedi ve hala incelendiğini belirten SMS ve mailler alıyorum. ING'nin bu programına güvenerek asla kredi çekmeyin. Belirtilen puan yansımadığı gibi ay sonu olması sebebi ile bu kredi indiriminden yararlanamayacağız.

30 Eylül 2024 09:46 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba Emre K., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Teşekkürler.

30 Eylül 2024 09:46

2679168 numaralı bildiriminiz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

Adem sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta İptali Sonrası Turuncu Ekstra İndirimi Hakkında Eksik Bilgilendirme

Adem
22 Mayıs 2025 03:41
Sigorta İptali Sonrası Turuncu Ekstra İndirimi Hakkında Eksik Bilgilendirme
Mehlika sonuçtan hiç memnun değil

Turuncu Ekstra Puan İndirimi Kredi Ödememe Yansıtılmadı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Mehlika
16 Eylül 2025 14:19
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
04 Şubat 2025 17:32
ING Bankası Promosyon Ödeme Sorunu
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

ING Turuncu Ekstra Puanı Yansıtmıyor

Fatih