Haklı sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 20:40

HP Pavilion 14 ec0008nt ı ürününü 2 kez garantiye gönderdim. İlkinde ürünün yanında gönderdiğim belgedeki problemlerden sadece ekran problemi olduğu belirtildi. Ekran değiştirilip bana gönderildi. Batarya problemi, Wi-Fi problemi vb. Diğer problemlerin olmadığı yazılmış. Onarılıp gelen üründe de ekran hiç kontrol edilmeden gönderilmiş. Gelen ürünün ekranının ortasındaki ölü piksel nasıl gözden kaçar!
İkinci göndermemde tüm bu problemleri belirttim. Süreci z*** ö*** takip etti. Teknik serviste batarya probleminin tespit edildiğini söyledi. Ürünün tamiri için bataryanın gelmesini beklediklerini belirtti. Ürünün onarımını mı yoksa değişimini mi talep ettiğimi sordu. Ben zaten ikinci kez arıza durumu oluştuğu için ürünle gönderdiğim belgede ürünün ayıpsız misli ile değiştirilmesini talep ettiğimi ifade ettim.
Bu aşamada z*** ö*** ürün araştırmasına başlayacağını belirtti. 4 tane ürün belirtti. Fakat belirtilen ürünlerin özellikleri benim aldığım ürünün özelliklerini karşılamıyor. İlk gönderdiğim, ikinci gönderdiğim garanti işlemi için oluşturulan belge ve önerilen ürünlerdeki özellik farklılık belgeleri, z*** ö*** ile ilgili görüşme ektedir.
Z*** ö***'a belirttiklerinin Garanti Belgesi Yönetmeliği'ne aykırı olduğunu söyledim. Üst birimle görüşmek istediğimi belirttim. Görüşebileceğim en üst kişi kendisi olduğunu, işlemlerde herhangi bir yanlışlık yapmadığını, bu yüzden farklı biriyle görüşemeyeceğimi söyledi. Kendisi yanlış yönlendirmeler yapmakta ve hukuka aykırı işlemlere yönlendirmektedir. Bu yüzden ben kendisiyle görüşmek istemediğimi söyledim. Hala bana sadece kendisiyle görüşebileceğimi söyledi.
Aşağıdaki taleplerimi gerçekleştiriniz:
- Konuyu yanlış yönlendirmeler yapmayan, müşteriyi koruyan bir üst personelle görüşmek istiyorum. Z*** ö*** ile görüşmek istemiyorum. İlk başlangıçta koordinatör o atandığı için onunla görüşmek zorunda değilim.
- Cihaz araştırmalarımıza göre aldığım ürünün özelliklerini tam karşılayan bir laptop gözükmüyor. Victus Dizüstü Oyun Bilgisayarı 16-s0001nt (7Z4L9EA) model cihazın bazı özellikleri benim aldığım cihazdan düşük, bazı özellikleri ise yüksek (Hangi özellik farklılıkları olduğu istenirse detaylı belirtebilirim). Bu yüzden cihazımın bu cihaz ile değiştirilmesini kabul ederim.
- İşlemlerin en acil şekilde çözülmesini istiyorum. Azami tamir süresi aşılacaksa tarafıma geçici olarak kullanmam için benzer özellikte bir laptop gönderiniz.

25 Haziran 2024 17:30 (Şikayetten 20 saat sonra)
26 Haziran 2024 08:44

Sayın Yetkili; "Konu ile ilgili bilgilendirme sağlanmıştır." diye yanıt vermişsiniz. Bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirme ve benim verdiğim cevap ekteki ekran görüntülerinde yer almaktadır. Mesajlarınızda hukuksuzluğun devam ettiği anlaşılmaktadır. Verdiğim cevaplara ve yasalara göre hareket ediniz. İyi günler

Arda sonuçtan hiç memnun değil

Arda
06 Kasım 2023 14:14

Mebrure
29 Ağustos 2023 16:04
Said sonuçtan hiç memnun değil

HP Ayıplı Ürününün Arkasında Durmuyor!

Said
10 Şubat 2024 11:08
HP Ayıplı Ürününün Arkasında Durmuyor!
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
06 Kasım 2023 15:02