Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Garantisi Biten HP Laptop Bakım Süresinin Ve Sürecinin Bıktırması

15 Mayıs 2024 16:43

12 gün önce (3 Mayıs 2024) tarihinde dizüstü bilgisayarımı genel bakım ve kontrol için HP servisine verdim. Garanti kapsamındayken ertesi güne teslim edilen ürünüm, garanti kapsamı bittiğinde ise yorucu ve yüksek maliyetli bir süreç başladı. Bakım için 1250 TL ve batarya değişimi için 1837 TL 20 kuruş gibi yüksek ücretler talep edildi. Garanti süresindeki gibi hızlı bir hizmet bekleyerek bu ücretleri kabul ettim.

Ancak ödemenin HP tarafından onaylanması yaklaşık bir hafta sürdü. Servis, Hollanda'dan onay beklediklerini ve herhangi bir işleme başlayamayacaklarını belirtti. Bu süreç oldukça sıkıcı ve bunaltıcıydı. Ödeme onaylandıktan sonra yine Hollanda'dan parça onayı beklediklerini söylediler.

Birkaç gün daha bekledim ve ardından durumu iptal etmeyi düşündüm. Ancak HP'nin iptal onayını beklemem gerektiği söylendi. Sonunda 10 gün aşkın bir süre zarfında hiçbir bakım yapılmadan dizüstü bilgisayarımı geri aldım. Şimdi ise HP'nin başka bir yorucu politikası olan 30 iş günü içerisinde ödemeyi hesabıma yapmalarını bekliyorum. Eğer hizmet veremiyorsanız, Türkiye pazarından çekilmeniz en doğrusu olacaktır.

28 Mayıs 2024 14:33

HP bilgisayarımı servise vermiştim servis süresini elinden geldiğince uzattıkları için iptal ettim, iptal ettiğimden beri paramı geri yatırmadılar. Paramı geri verin ne istiyorsunuz anlaşılır gibi değil hizmet süresinde zaten hiçbir şekilde yardımcı olmadınız her aşamayı Hollanda merkezden onay beklediniz şimdi para için neyi bekliyorsunuz. 12 gün boyunca laptopu servis işlemlerini yapmadınız sonraki 14 gündür de paramı vermiyorsunuz

16 Mayıs 2024 17:02 (Şikayetten 1 gün sonra)
17 Mayıs 2024 10:53

Konu ile ilgili bilgilendirme yaptık diyor ama çözümsel hiçbir şey yok konu ile ilgili ben de bilgiliyim bilgili olmasam neden şikayet yazayım aradık çözdük kafasındaki mail cevabınızı şiddetle reddediyorum. Paramı verin, hizmetinizi hızlı yapacak çözümler bulun bu benim yaşadığım ilk kez karşınıza çıkmıyordur o kadar yetersiz bakım servisiniz var ki her garantisi bitmiş HP ürününde yaşandığına eminim

Garanti Kapsamındaki Batarya Değişiminde Yüksek Ücret Talebi Ve Hizmet Eksikliği

Abdulkadir
11 Ağustos 2025 15:17

Nur
26 Temmuz 2024 15:46
Tekin sonuçtan hiç memnun değil

HP Victus Dizüstü Bilgisayarımın Pil Sorunu Uzun Süredir Çözülemedi

Tekin
30 Eylül 2025 12:04
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
18 Mayıs 2025 01:26