Hakan sonucu yetersiz buldu

Hepsiburada D Fast Dağıtım Beceriksizliği

Hepsiburada D Fast Dağıtım Beceriksizliği
02 Aralık 2023 21:08

Merhabalar, Hepsiburada'dan 25 Kasım'da bir adet TV aldım. Kendi dağıtım ağı olan D-Fast dağıtım şirketi ile iletişim kurmak o kadar zor ki, anlamak mümkün değil. Kargo problemlerini çözmek için kendi firmalarını kurup yine aynı beceriksizliği sergileyebilen nadir firmalardan birisidir. Hepsiburada'nın 28'inde teslim etmesi gereken TV kargomuz, Aralık ayının ikinci günü olmasına rağmen hâlâ teslim edilebilmiş değil. Müşteri temsilcisine ulaşıp iş gördürmek zaten apayrı bir olay. Büyük ihtimalle bu da son siparişim olacak. Madem bu işi beceremeyecektiniz, o dağıtım firmasını kurmasaydınız keşke.

02 Aralık 2023 21:10 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Hakan
Hakan
02 Aralık 2023 21:21

Yani ayın 28'inden bugüne her Allah'ın günü aramama rağmen Daha bugün inceleme oluşturuyorsanız Yani çok da diyecek bir şey yok Bu sipariş Bugün sabahtan beri kurye teslimatta görünüyor ama herhalde ya Yürüyerek ya da sürünerek dağıtım yapıyor bir türlü adresimize gelemedi Sağ olun Bir de çok güzel bir deneyim yaşatmış oldunuz

Ufuk
Ufuk

Allah yardımcınız olsun Ben hayatımda böyle insanları oyalayan yanlış yönlendiren başka bir firma görmedim.

Şifa sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2024 21:23