25 Kasım 2024 00:064.486

Eşime doğum günü hediyesi için Hepsiburada üzerinden 2 ay önce almış olduğum Samsung s23 telefonda banka uygulamasına girerek root uyarısı veriyor. Ondan dolayı uygulamayı kullanamıyorum.
Telefonun değiştirilmesini talep ediyorum.
Root ile yakınan uzaktan bilgim yok ve yapma gereğinde yok. Sıfır garantili telefonda böyle bir sorun yaşamak can sıkıcısı.

25 Kasım 2024 00:10 (Şikayetten 3 dakika sonra)

27 Kasım 2024 14:15

Merhaba Ömer Bey, Talebinizle ilgili görüşme sağlamak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Ürününüzün iade, değişim veya onarım işlemleri için Yetkili Servis ile görüşmenizi, Yetkili servisin rapor vermesi durumunda bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Müşteri Hizmetleri” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

Aldığım Yeni Telefonun Isınma Ve Şarj Problemi, Geciken İade Süreciyle Mağduriyet Yaşıyorum

22 Mayıs 2025 10:16729

"Teşekkür ederim"

Hepsiburada Garantisi Başlamış Telefon Satışı

8 Mayıs 2024 20:30276

"Hepsiburada müşterisini mağdur etmiyor. Bu yüzden senelerdir tek alışveriş adresim. Teşekkürler..."

Hepsiburada Garantisi Başlamış Telefon Satışı

3 Mart 2025 18:322.076

01.03.2025 18:02 tarihinde Hepsiburada üzerinden Samsung Galaxy S24 Ultra marka telefon satın aldım. Satın aldıktan sonr...

8 Mart 2025 15:572.481

Hepsiburada'dan Samsung Galaxy S23 fe cihazını satın aldığımda ürün sayfasında gözükenden farklı bir satıcı atandığını g...

Tümünü Gör
Hepsiburada Philips Azur Ütüde Çatlama, Kırılma, Su Kaçırma!

HepsiburadaPhilips Azur Ütüde Çatlama, Kırılma, Su Kaçırma!

Ramazan
Hepsiburada Ecovacs Deebot Ommi 11 Robot Süpürge Sıkıntısı!

HepsiburadaEcovacs Deebot Ommi 11 Robot Süpürge Sıkıntısı!

Murat
Hepsiburada Ayıplı Ürün Satışı

HepsiburadaAyıplı Ürün Satışı

İsmail
Hepsiburada Intel Arc B580 Dey Elektronik Servis Hizmeti Vermiyor!

Hepsiburada IntelArc B580 Dey Elektronik Servis Hizmeti Vermiyor!

Hepsiburada'dan 3 Kez Üst Üste Kırık Ürün Gönderme "Başarısı"!

Hepsiburada'dan 3Kez Üst Üste Kırık Ürün Gönderme "Başarısı"!

Süleyman
Hepsiburada Bozuk Ürün Gönderimi