hepsiJET Hepsiburada Haksız Kargo Ücreti Alıyor

21 Mart 2024 13:10

Hepsiburada'da satıcı mağazamız bulunmakta ve ürün satışı gerçekleştirdik. Ürünler S** Kargo ile gönderildi. Gidiş ücreti 1.139,00 TL tutarken, müşteri ürünü iade ettiğinde geri iade kargo tutarının 1005 TL olması beklenirken, 3000+367+1,80 TL (toplam 3.368,80 TL) fazla kargo bedeli yansıtıldı. Durumu sorduğumuzda belirtilen ifadelerle cevap aldık ancak bu açıklamalar kendi içinde çelişiyor. Müşteri iadeyi Hepsijet ile yapmıştır ve başka bir firma belirtilen adresten ürünü alamamıştır. Giderken S** Kargo ile gönderilen ve düşük tutar çıkan kargonun dönüşte aynı ebatlarda olmasına rağmen Hepsijet ile geri gelmesi ve 3000 TL fazla yansıtılması anlaşılmazdır. Acilen bizimle iletişime geçerek belirtilen tutarın iadesini yapmanızı rica ediyoruz. Satıcı Mağaza Adımız: Sumergroup.

Not: Lojistik firmaları (Hepsijet XL, H**, B**, C**) haricindeki kargo firmalarıyla sevk edilen 100 desi ve üzerindeki tüm gönderilere taşıma bedeline ek olarak gönderi başına S** Kargo'da 2.500 TL + KDV ağır kargo taşıma bedeli uygulanmaktadır.

21 Mart 2024 13:15 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

06 Ocak 2024 17:39
hepsiJET Hepsiburada'nın Yapmış Olduğu Sorumsuzluk
hepsiJET Hepsiburada'nın Yapmış Olduğu Sorumsuzluk
hepsijet-hepsiburadanin-yapmis-oldugu-sorumsuzluk-3.pdf
Canan sonuçtan çok memnun

08 Aralık 2023 16:55
"Ece hanıma ilgisi alakası ve yardımından dolayı çok teşekkür ederim. Kendisi bizzat aradı ilgilendi ve çözülmeyen sorunumuzu çok kısa bir sürede çözüp ücret iadesini gerçekleştirdi. Kendilerine teşekkür ediyorum tüm müşteri temsilcilerinizin bu denli özenli olmasını diliyorum. Teşekkürler Hepsiburada şikayetimiz çözümlendi."
hepsiburada-ucret-iadesi-yapmiyor-2.pdf
hepsiburada-ucret-iadesi-yapmiyor-1.docx

22 Aralık 2023 19:10
Hepsiburada Hukuki Ve Cezai Süreci Başlatıyoruz
Arif sonuçtan memnun

17 Nisan 2024 11:52
"Biraz uzun sürede sorun çözüldü. Elif hanıma teşekkürler."
Hepsiburada İade Edilen Ürün İçin Ödeme Yapılmaması
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 16:41

Hepsiburada Kategorileri